Jump to content

Poss

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Poss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Rykte på forumet

  1. Fear and Loathing in Las Vegas Chopper Man on the moon Crank Memento Freddy krueger - all there is Mulholland Drive Hannibal The doors Secret Window M.M.mMMMmmmmmMMMMMmmMMmm
  2. Freddy krueger Leatherface Bela Lugosi - Count Dracula Mr Burns Sen finns det ju fler men det här är en bra början.. lägger till när jag kommer på några fler skurk's..
  3. Jag har sett mulholland drive ca 17gg och det är en av mina favorit filmer, första gången jag såg den kollade jag den om och om igen i en vecka,lät mina kompisar sitta och kolla med mig så ifall jag kanske snurrat in mig för mycket skulle dom vara utomstående och se det jag missa.Det som gör den till en av mina favorit filmer är att jag bara inte kunde släppa det efter att filmen var slut, jag tänkte på allt om och om igen och filmen fortsatte spela i mitt huvud. Men jag har nu inte kollat på filmen på över ett år,men när jag nu läst allas syn på det hela så verkar det som om det är dax igen då. Jag trodde inte att jag fattat allt men jag trodde iaf att jag hade en liten aning, men nää' en dröm?! visst tanken fanns men sen blev jag fast besluten om att allt var kopplat med cowboy'n och snubben bakom glasrutan, att mitt i filmen tog dom över hela filmen som vi då ser, dom är liksom reggisören helt plötsligt, och dom gör vad fan dom än vill, Jag kunde inte fästa den röda tråden i allt men jag tänkte att det var väl så lynch vill ha det...meen vadå är min tolkning helt absurd?? vad snurrit det kan bli, en dröm låter ju mer realistiskt och så bra som ni förklarar det kan jag väl inte säga nå mer än att jag tappade bort mig i mitt över analyserande och jag lät filmen spela in en ny version i mitt huvud så långt gick de.. Men även hur mycket jag förståt så är det fortfarande en av dom bästa filmer som gjorts, det är min åsikt och den är jag fast besluten om! filmen är aldrig tråkig att titta på... så de gör inget att jag måste börja på en ny tråd =)
×
×
  • Skapa nytt...