Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Earlier
  2. Hej. Har just sett Serien Kastanjemannen men missade varför han amputerade sina offer och stack ut vänsterögat på dom?
  3. Hej, letar efter en film jag såg när jag var liten, kanske 2012 eller något, de ända jag minns är att de troll med som bodde i en grotta runt massa buskar med bär i, och 1 av huvudpersonerna blev tillfångatagen av trollen, om jag minns rätt va huvudpersonerna nägot slags djur som va jagade av jägare också. Kan verkligen inte hitta vilken film det är
  4. Får man använda klipp från gamla Super 8 filmer (Castle och Universal 8) som bakgrund på en greenscreen med annan handling framför. Typ om man gör musikvideo..?? Exempel: Band spelar "live" samtidigt som Super 8 klipp från 50-talet går i bakgrunden bakom bandet.
  5. Hej, Jag letar sedan 3 år efter följande serier. Yes Minister och Yes Primeminister(Javisst Herr Minister/Primeminister) med SVENSK undertext. Båda serier fick man ses på Axess TV 2013 med svensk undertext. Axess TV har inga planer att visa båda serier igen. Har någon spelat in serier med svensk undertext? Det ska finnas serier också på danska dvd med svensk undertext. Tacksam för tips. Betalar bra för dvd med båda serier.
  6. Minns en film från slutet av 70, men förmodligen början på 80-talet, vill minnas att den hette "blodshämnd". En kille som av någon hämndanledning går i träning hos en gammal man, får slåss/träna med förbundna ögon och till sist hämta/skära till sina vapen, två korta påkar, vid en vulkan. Påkarna är av ett otroligt hårt material, kallas för "järnek" eller något liknande. Har inte mycket mer än så att gå på. Någon som kan ha en aning, inget dyker upp vid sökning på "blodshämnd".
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...