Jump to content

Emher

Medlem +
  • Antal inlägg

    8
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Emher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Rykte på forumet

  1. Ne nu faen går jag in i Niner-mode Sisko Alpha Five! Det är Star Trek: Deep Space Nine -Säsong 6 som ska släppas! Säsong 6 av Star Trek existerar inte! För övrigt ska DS9 ICKE blandas ihop med de andra serierna, ty den enda som kan mäta sig med den är TNG!
  2. Dom har väl köpt region 1 (dåligt val, sämre bild än svensk och ingen text ifall man vill ha det) lr så har de laddat ner den (ännu sämre!).
  3. Drar dit på morgonen, är väl där typ 9-10 och köper biljetter.
  4. Tack för välkomnandet. Dock är det lite poänglöst för mig att var i denna tråd, eftersom jag inte ska köa längre. Min syrra som ska med på och se filmen har plugg den 17:e december. Problemet med det är att hennes skola har världens sämsta policy angående ledighet: endast om man är sjuk tillåts den. Och ändå har hon lyckats förhandla så hon kan va med på junior SM i simning i slutet av November som hon kvalificirade sig till i helgen, så hon lär inte få ha mer ledigt denna termin. Och hon lär inte klara att vara uppe hela natten, se film och sedan gå till plugget, ty till skillnad från mig är hon ingen kvällsmänniska. Så det blir till att gå och se den på kvällen på premiär-dagen först
  5. Skulle bara säga att man nu kan förboka Soundtracket på ginza.se
  6. På Discshop.se står följande: "Releasedatumet för denna box har flyttats fram av filmbolaget till den 26/11 pga av ett fel i den maskin som tillverkar förpackningarna. Detta gäller Sverige, Norge och Finland." Någon annan som tycker det suger att just vi är de drabbade?!
  7. Hur tidigt måste man vara där för att få platser på typ premiärvisningen på antingen Rigoletto 1, Sergel 1 lr Filmstaden Söder 1?
×
×
  • Skapa nytt...