Jump to content

Michael Myers

Medlem +
 • Content Count

  1,566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Michael Myers

 • Rank
  Drunken Pillow Pet..
 • Birthday 12/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Plats
  Rambergsvallen
 • Intressen
  kolla skräckisar,lyssna på musikoch pilla mig i navelen..

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Braveheart,Dawn of the dead(2004),Halloween 1 och toolbox murders
 • Filmer jag vill se
  land of the dead
 • Favoritmusik
  hårdrock
 1. Hans största å egentligen enda nackdel är att han är så jäkla liten.. han kan visa prov på lite teknik.. men han har först å främst jävligt vassa hörnor frisparkar.. jag gillade honnom då han nästan alltid slet å gjorde det han skulle.. dock enligt ryktet så var han lat och oseriös på träningarna.. (har aldrig upplevt det dom gånger jag kollat) han har iofs en för/nackdel i sitt temprament.. han tjötar på dommaren en del när han inte är nöjd... tror dock att det även är tempramentet som gör att han jobbar å sliter..
 2. Precis min åsikt Ingo..
 3. Grattis till Guldet Lorre.. problemet med publiksiffran 40000 är väll att nästan vilket gbg lag som helst som spelade om sm guld skulle dra så mycket??? jag tror att det stora flertalet går dit bara för att just Göteborg som stad har chans å ta guld.. vad har ni en vanlig match??? 7000 ???
 4. Grattis Ingo!!! det såg ju ett tag jäkligt ljust ut å det fins hur många ursäkter som helst om orätvisa å kassa dommar insatser jag kan dra upp.. men det är väll igentligen bara å skita i.. vi var inte bättre detta år.. å jag hoppas Häcken rensar i leden å hittar folk som vill spela fotboll VARJE match... ps. att släppa 2 - 0 till 2 - 4 med en man mer är inte allsvensk klass.. även om dom släpte till 2 - 1 inan utvisningen.. ds ps. Lorre jag käkade pytt redan igår.. å vi spelar fortfarande i superettan.. hoppas det går bättre för er .ds
 5. Du kan vara luuuuuugn... Ni går upp! När går det av stapeln? När är ni färdiga? Imorgon Lördag 27/10 avspark 14:00
 6. det kan jag tro.. jag hoppas ni tar det.. trots tråkningarna man lär få från din farsa.. (bla) specielt om vi inte lyckas gå upp..
 7. jo jag vet. fast det är ju inte han som spelar. Och även om han inte skulle vilja det så kan han ju inte gärna säga det eller hur. Men om spelarna gillar tränaren så gör dom allt för å göra honnom stolt..
 8. Det vill han vist.. Blod är tjockare än vatten det verkar ju som Ljunskiletränaren gärna slår Giffarna..
 9. Vi borde ha den lättare matchen men bollen är rund å LSK redan klara för allsvenskan.. dock har dom ju iaf ofentligt gått ut å sagt att dom inte tänker lägga sig.. sen hoppas man att spelarna hellre åker till Göteborg än sundsvall.. men jag fattar fan inte hur ni kan tappa hemma mot degerfors?? ni har förlorat 1 sketen poäng hemma hela säsongen.. å så tappar ni eran livs viktigaste hemma match??? man börjar nästan tro att det är uppgjort för å hålla spänning i serien... Ps.. inget ont mot dig men jag hoppas ni åker på storstryk...
 10. inte för att jag följer Allsvenskan så noga i år.. men jag gissar att du är en sån Järnkanin..
 11. å Jag hoppas att Giffarna e giffarna å gör Ingo besviken som vanligt...
 12. Grattis till allsvenskt avencemang ingo!!!
 13. skall man gå efter vilka som är rätt å skicka ut i Europa borde inte något lag spela där.. så jävla kass e svensk fotboll!!! grattis manetheren hoppas du blev glad nu!! Håller med tyvärr. Allsvenskan håller korpnivå jämfört med stora delar av europa. Vi är ju inte ens bäst i norden. skulle tro att endast Island och finland är sämre. vad JAG personligen tror är t,ex att skatter skrämmer iväg bra spelare då det inte går å tjäna stora pengar på fotboll i sverige.. bra spelare spelar i länder där man får bra betalt.. dvs inte sverige där ser man att både danmark och norge där man
 14. Michael Myers

  Sport

  ett riktigt läckert mål av våran Hjälte Paulinho
 15. skall man gå efter vilka som är rätt å skicka ut i Europa borde inte något lag spela där.. så jävla kass e svensk fotboll!!! grattis manetheren hoppas du blev glad nu!!
×
×
 • Create New...