Jump to content

thopet410

Medlem +
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thopet410

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 1. thopet410

  Tippa Oscarsgalan

  Bästa film Brokeback Mountain Bästa manliga huvudroll Philip Seymour Hoffman - Capote Bästa manliga biroll Paul Giamatti - CINDERELLA MAN Bästa kvinnliga huvudroll Reese Witherspoon - Walk the line Bästa kvinnliga biroll Michelle Williams - Brokeback Mountain Animerade långfilm Wallace och Gromit - varulvskaninens förbannelse Scenografi Stolthet och fördom (PRIDE & PREJUDICE) Foto En geishas memoarer Kostym MRS. HENDERSON PRESENTSPRIDE & PREJUDICE Regi Crash Dokumentär (långfilm) Pingvinresan (MARCH OF THE PENGUINS) Filmklippning
 2. 1. steven spielberg 2. bröderna coen 3. Frank Darabont 4. Robert Zemeckis 5. M. Night Shyamalan
 3. 1. kevin spacey 2. tom hanks 3. johnny depp 4. al pacino 5. harrison ford
 4. 1. homer simpson 2. bart simpson 3. montgomery burns 4. nelson 5. wiggum
 5. fimlkrönikan är riktigt tråkigt med de nya recensenterna som inte har en aning om hur man ska recensera en film utan bara pratar på med massor knäppa ord som den genomsnittliga personen inte har en aning om vad det betyder, det var bättre för när det bara var orvar och emma som recenserade. jag har i stort sett slutet se på det på grund av det men när det kommer riktigt intrssanta filmer så ser jag det ändå.
 6. jag kan verkligen rekommendera att ni ser: 1. boston public 2. band of brothers 3. the simpsons 4. that 70´s show
 7. min favorit är red forman, han är så himla skön så fort någon nämner kommunismen och när han då direkt drar upp när han var iväg och krigade. synd bara att tv4 börjat visa repriser nu igen, de börjar bli lite uttjatade nu.
 8. den är stundtals alldeles lysande men den är lite för lång tyvärr för den är lite seg i mitten men helt klart en mycket sevärd film, jag blev väldigt positivt överraskad över castingen och att framförallt eric bana spelar så bra vilket han inte gjort i de andra filmer jag sett honom i. 4/5 får den.
 9. jag gillade inte alls filmen och jag känner ingen som gör det heller och ändå är det så många som kallar den den bästa filmen genom tiderna. det blir bara en etta i betyg av mig.
 10. jag tror att jag ska se galan för att sedan skolka från första lektionen så att jag kan sova ordentligt, jag har inte sett den live förut så det är på tiden att jag gör det nu tycker jag.
×
×
 • Create New...