Jump to content

salix

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by salix

 1. Nåt som däremot är långt ifrån vad jag fattar är varför folk tycker om våra värsta år, VAD ÄR DET SOM ÄR KUL!? Samspelet mellan de äkta makarna som känner varandra sååå väl. Barnens uppförande som är tyket, arrogant och väldigt tonårsmässigt. Men det är förstås en fråga om vilken typ av humor man har. Den tilltalar inte alla.
 2. salix

  House i tv4

  Nja...lite samma sak i varje avsnitt, tycker jag. Hur många mystiska åkommor kan man klämma in i en serie? Svaret är: Troligen lika många som de avsnitt av House som spelats in. Föredrar Hugh Laurie med Stephen Fry som Jeeves & Wooster.
 3. Jo. Medverkade i en reklamfilm för Nordmalings kommun, som visades under jul-nyår 2002 (tror jag...)
 4. Eftersom jag sett ett antal tv-serier i mitt ganska långa liv undrar jag om någon har samma favoriter som jag. Nu kommer en lista! Juvelen i kronan (brittisk serie från 80-talet) Brideshead revisited, eller, En förlorad värld (se ovan) De drabbade (svensk, 2000-tal) Herrskap och tjänstefolk (hmmm, brittiskt 70-tal, tror jag) Tre kärlekar (tidigt 90-tal?) Hedebyborna (Måste väl varit sent 70-tal...) I vår herres hage (väldigt brittiskt och 70-tal) Kan lägga till ett antal brittiska deckare också (anglofil, jag?) Alltid med väldigt bra skådisar och oftast med bra intriger. Miss M
×
×
 • Create New...