Jump to content

Zephiennia

Medlem +
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zephiennia

 • Rank
  Och mitt i allt ska man veta vad man vill
 • Birthday 05/09/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://livetmedotto.blogspot.com

Profile Information

 • Plats
  Karlstad
 • Intressen
  Pluggar fjärde året på KAU, blir inte mycket mera än kurslitteratur, hunden, film och tv-serier. Finns dock även ett visst intresse för matlagning också.

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 • Favoritfilmer
  Alla Disneyklassiker!! Barnfilm bör ej underskattas!
 • Filmer jag vill se
  Ja, den listan är dock inte så lång, längre är listan över filmer jag borde se...
 • Favoritmusik
  Wir sind Helden, Christina Stürmer, Juli, Ich + Ich, Söhne Mannheims, Lene Marlin, Robbie Williams, Keane och massa mera...
 1. Tyvärr, även om det var en bra gissning.
 2. Åh! Störtskön tråd! Tyskan är ju ett ganska förunderligt språk med en logik som är svår att förstå. Tar mig friheten och slänger upp en ny: Die Kühe sind los
 3. Shit va sköna ni är!! Har dock inget kontorslandskap här, väckte dock hunden
 4. Zephiennia

  Ingoman

  Herre gud vilken nyhet att komma tillbaka till... Det är alltid så fruktansvärt när unga människor dör. Och gällande organdonation så tycker jag det kan tilläggas att det viktiga inte är om man vill donera eller ej utan att man tar ställning. Det underlättar också för ens anhöriga om det nån gång blir aktuellt. Många organ går förlorade eftersom sjukvårdspersonalen inte har hjärta att ställa sådana frågor till närstående när de precis fått ett dödsbud. Har man då gjort sin vilja klar i förväg så slipper det ske.
 5. Herre jävlar va länge sen det var jag var här sist... Så egentligen är jag ju inte ny men lite så känns det trots allt. Så hej allihopa, nu är jag tillbaka!
 6. apråpå Plox inlägg däruppe om att det dog ut så kanske jag faktiskt ska ta och skriva nåt när jag ändå är här... letade efter en gammal tråd som tydligen numera ofinns och allt för att slippa läsa Der Schimmelreiter av Theodor Storm som ligger framför mig och som för mitt eget bästa och mina betygs bästa bör vara utläst tills imorgon. har under två terminer pluggat så satans mycket att jag knappt haft tid att se nåt, som tur är blir jag ivägtvingad på bio ibland, såg Sunshine senast. var annorlunda än förväntat, men vad gör man inte för att pojkvännen ska kämpa upp poängen så att han får vara
 7. Oooh! Den måste jag gå på jakt efter. Och die toten hosen är väl mest bara bisarr humor, oavsett årstid... lyssna bara på "bayern". jag anar en viss ironi?? har för mig du sagt att du ogillar Die Toten Hosen??? själv skulle jag vilja förstå bättre vad dom sjunger (gäller även rammstein) Naaa, inte så mycket ironi som man kunde tro faktiskt, men jag är ju inget enormt fan av die Hosen om vi säger så. Föredrar die Ärzte, emn det brukar vara en smaksak eftersom det likförbaskat är samma sorts skruvade humor. Och det där med textförståelse går nog att ordna...
 8. Oooh! Den måste jag gå på jakt efter. Och die toten hosen är väl mest bara bisarr humor, oavsett årstid... lyssna bara på "bayern".
 9. Stationery Movies Hittade länken i ett spelforum. Svårt som bara fan, men roligt. Vem får flest rätt?
 10. Just nu går Damien Rice nya skiva "9" på högvarv hemma hos mig, ska o se honom live i sthlm osså med en kompis i mars!
 11. Stoooort grattis till alla jag missat!!! (misstänker att det är jävligt många, ta åt er om ni känner er träffade)
 12. Jag har visserligen både flyttat tillbaka till Sverige och börjat kolla en massa på film, men nu har jag fått jobb och att kombinera det med studier och recenserande har jag inte riktigt lyckats med. Än. Jag jobbar på det, men tills dess är jag fortfarande frånvarande.
×
×
 • Create New...