Jump to content

Tully

Medlem +
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tully

 • Rank
  VIP
 • Birthday 08/07/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.discshop.se/hem/tully75/

Profile Information

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Norrland
 • Intressen
  *Belle
  *Filmer
  *Serier
  *Läsa

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 • Favoritfilmer
  *Donnie Darko *Harry Potter *Girl, Interrupted *Thelma & Louise *Med Eller Utan Killar (Boys On The Side) *Big Fish *Stekta Gröna Tomater *The Hours *Hitta Nemo *Primal Fear *Virgin Suicides *Walk The Line *Ice Age *Kissing Jessica Stein *Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood *Don't Say A Word *The Life Of David Gale *Se7en *Fight Club *Lejonkungen *Nyckeln Till Frihet *Shrek *Pirates of the Caribbean *Krigarens Själ *Heat *Nuts *Tidvattnets Furste *The Butterfly Effect *Braveheart *Edward Scissorhand *Mulholland Drive *Döda Poeters Sällskap *Bubble Boy *28 Dagar *Benny & Joon *Frances *Den Gröna Milen *Matrix *Remember The Titans *Forrest Gump *Sjätte Sinnet
 • Favoritmusik
  Bruce Springsteen, Johnny Cash, Melissa Etheridge, HIM
 1. Tully

  Ingoman

  Alltid saknad!
 2. Tully

  Ingoman

  Grattis härifrån också! Ed Wood ikväll
 3. Tully

  Ingoman

  Ja det stämmer, den 21... Jag har också haft den i samlingen väldigt länge.
 4. Tully

  Oscarsgalan 2010

  Har tidigare år hittat en väldigt utskriftvänlig sida med alla nominerade, men inte lyckats än, någon som vet av nåt liknande?
 5. Tully

  Ingoman

  Jag ska se Ed Wood på hans födelsedag, han frågade ofta om jag inte hunnit se den. Och nu snart ska jag äntligen göra det Anton!
 6. Tully

  Ingoman

  Jag håller med angående donationsfrågan, jag skrev på det för ett antal år sedan och tycker att alla borde göra det. Donationsregistret Jag visste ju att han var dålig, att han legat inne, men tänkte ändå inte att det skulle bli så här, vi skulle ju hälsa på, vi skulle ju träffas... Det känns lite som att Isabelle har förlorat sin pappa... (hennes pappa har inte brytt sig något alls, inte träffat henne, inte något) Det var Anton som frågade hur det var med henne, det var till honom jag skickade kort, skrev om hennes framsteg, visade henne på webkameran, skickade mms..
 7. Tully

  Ingoman

  Jag är donator... https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx
 8. Tully

  Ingoman

  Jo det var som Manetheren skrev, han hade problem med sina lungor och väntade på en lungtransplantion. Hade väntat i ca 3-4 år, han låg ju inne en hel del nu i vår för att det var för jobbigt med andningen.
 9. Tully

  Ingoman

  Jag och Isabelle hade tänkt ta oss ner och hälsa på i sommar, så trist att vi inte hann träffas, att han inte hann träffa Belle, att hon inte hann träffa honom... Men han kommer alltid att finnas i mina tankar.
 10. Ny bild på mig... (jag ser aningens mindre galen än den förra också )
 11. Tully

  Ingoman

  Hej, jag har själv inte varit aktiv här på ett tag eftersom jag fått barn och inte riktigt har haft tid. Har dock haft en hel del kontakt med Ingoman - Anton Han har också varit "Internet" pappa till min dotter. (vi har kallat honom det, eftersom hennes pappa valt att inte vara delaktig) Fick idag ett sms: "Jag måste tyvärr tala om att Anton somnade in igår fm på S sjukhus. Du ska veta att han var en jätte stolt internet pappa till lilla Belle. Var rädd om varandra. Varma hälsningar Antons mamma M"
 12. Jag kan med gott samvete erkänna att första gången jag såg Donnie Darko så hade jag laddat hem den, och visste inget alls om den. Tyckte att titeln lät rätt cool och drog hem den. Efter att jag sett den blev jag fast, har efter det köpt en importerad och en "vanlig" version av den. Plus att jag gett bort just den filmen till mycket släkt och vänner... En del har lånat den av mig, blivit fast och även de köpt en egen.
 13. Bästa film The Departed Bästa regi Martin Scorsese, The Departed Bästa manliga skådespelare Forest Whitaker, The Last King of Scotland Bästa kvinnliga skådespelare Helen Mirren, The Queen Bästa kvinnliga biroll Jennifer Hudson, Dreamgirls Bästa manliga biroll Djimon Hounsou, Blood Diamond Bästa utländska film Pans Labyrint (El Laberinto del Fauno), Mexiko Bästa animerade film Bilar (Cars) Bästa manus efter förlaga The Departed Bästa originalmanus Little Miss Sunshine Bästa musik The Queen Bästa låt Listen - Dreamgirls Bästa dokumentär
 14. En romantisk film, lite för mycket enligt en del, men jag gillar den. En Bädd Av Rosor Return To Me är också helt okej
×
×
 • Create New...