Jump to content

Skoen

Medlem +
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Skoen

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 10/16/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Plats
  Skåne

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Hero, Star Wars; Lotr, Alla Myazaki filmer, Yojimbo Livvakten, Shindlers List, ja listan kan göras lång!
 • Favoritmusik
  In Flames, Children of Bodom
 1. Hej Jag ska skriva ett religonsarbete om det religösa i filmen "det sjunde inseglet". Därför ber jag nu er här på forumet om hjälp, vill ju göra gott ifrån mig när jag behandlar mästerverk som denna filmen, så i denna tråd har jag tänkt att vi ska diskutera de religösa inslagen i filmen, detta hjälper både mig och ger upphov till en bra och intresseväckande diskution =)
 2. Puffie har fel! det är Way of the Dragon
 3. Då börjar jag här. Den som gissar på rätt film får rita nästa bild. och så fortsätter det in i all oändlighet
 4. Ethan Supple - Butterfly Effect - Ashton Kutcher
 5. Freddy Kruger : Nightmare on Elmstreet (Fränare kille finns inte ) Da bad guy i Hard Boiled: (rå, besinningslös och skjuter oskyldiga, behövs det sägas mer?) Darth Vader: Star Wars (inga kommentarer behövs ) Darth Maul: Star Wars (ser både cool och ond ut och är så dessutom) Angmar Häxmästare: Lotr (i den rustningen kan man inte se snäll ut) Evil Ash: Evil Dead 3 (med så fräna kommentarer kommer man inte undan)
 6. Det var det iofs inte för mig men för VÄLDIGT många så var Akira inkörsporten i animevärlden. Filmen är svårgreppad men underbar =) har beställt ultimate collection nu så man får se den med japanska röster för första gången.
 7. kan säga att det inte bara är pretentiös dynga! men filmen som "bara" är 2 timmar lång är baserad på mangan Akira som i sig består av 6 delar där varje del är lika tjock som en telefonkatalog. Ganska svårt att få med allt under denna korta tidsrymd. Har inte greppat allt än, men håller på att kolla rundor på Imdb:s forum just nu. Mycket prat om Buddhism, Gud, Universum, Big Bang, människans evolution, att Matrix är en sunkig Akira rip off med mere. Filmen har som sagt ett rykte om sig att ha en av dom djupaste handlingarna någonsin men som samtidigt inte bara är överpretentiös och "b
 8. Antar att det är många mer än jag som har sett denna underbara film. MEN... däremot har jag lite svårt att greppa slutet, eller rättaresagt vad hela filmen egentligen handlar om. Med det menar jag vad Akira är, vad som händer met Tetsuo, Kaneda och resten av gänget som överlever, hur och varför sker detta och ja,, det är väll egentligen vad hela filmen handlar om. Någon som har sin egna lilla teori eller vet vad som händer? en liten sak jag också undrar över är vad som egentligen händer när tetsuo exploderar i slutet bara för att sedan bli en röd liten boll i universom och säger "I am Te
×
×
 • Create New...