Jump to content

novumus

Medlem +
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About novumus

 • Rank
  Cineast

Previous Fields

 • Kön
  Har inte svarat
 1. novumus

  "Cloverfield"

  Ser ju riktigt cool ut, äntligen en trailer och inte bara en teaser. Man undrar ju vad som är själva"monstret" ?
 2. Ja visst lär det bli en film man ser, säkert helt ok. Ja skulle de slänga in Bruce "My boomstick" Campbell" då skulle det bli andra bullar. Det skulle vara något det, Ash räddar världen från AlienPredatorhybriderna... Vilken film och gud vad off topic vi kom nu.
 3. Visst den fungerar första gången man ser den som en Actionrulle men inte känner jag iallafall att det är något jag längtar till att se igen. Intäkterna för filmen var väl bra har jag för mig även om det inte var så pass mycket som de hade tänkte sig. Det kan ju anses vara en flopp.
 4. Jag har kört DVDProfiler ett bra tag nu jag och det är kung! Skall man ha ett DVD databas program så skall man ha DVD Profiler. Det har allt man kan önska och lite till... kanske det skulle kunna ha lite snyggare online template om man nu vill ha sin samling på webben. Gratis version har lite olika begränsningar men fungerar, dock så tycker jag det är värt att betala de ~250 kronorna det kostar för att ha full kontroll på sin DVDsamling. Samt så gillar jag att det har en egen filmdatabas och inte tar sina uppgifter från IMDB eller Discshop. Utan man får verkligen korrekt DVDutgåva inlagd i si
 5. hehe... ja verkligen ser det ut som Aliens goes Dreadlocks... ser ju skitdumt ut! Fast jag ser nog fram emot filmen jag. Måste ju bli bättre än första floppen.
 6. novumus

  Grindhouse

  Ja men den såg ju riktigt häftigt ut... något att se fram emot.
 7. novumus

  Grindhouse

  Ja inte gick det att se den där trailern inte. Var ju bortplockad. hmm...
 8. Jag tycker det ser mycket bra ut men då är ju jag lite partisk också... (älskar vampyrer och Kate Beckinsale) Men jag kan hålla med om att det finns vissa paralleller mellan denna och Van Helsing/Blade 2, men men... blir nog en mycket bra film ändå.
 9. jag såg tjenare kungen härom dagen, den rekommenderar jag varmt!
 10. Mycket trevlig länk måste jag säga, tackar vi för! Själv har jag alltid velat ha Ash dockan Tror jag måste köpa den, var inte så dyr heller.
 11. Kan Christian Bale gå ner i vikt och tappa alla muskler i The Mechanist så tror jag nog att Herr Bana kan tappa lite muskler och ser mer ut som Herr Bond.
 12. Jag håller med, av de som är påtänkt så är det Eric Bana som passar bäst.
 13. Jag bara älskar dessa två herrar åtminstånde när jag var mindre, satt alltid hemma hos morfar och såg dessa spagettiwesterns som de gjorde. Dessa två var nog mina två första filmidoler, när man gick från att bara gilla teckande filmer till att uppskatta filmer med skådespelare i. Vilka minnen, vilka minnen men jag har sett någon av filmerna även idag och jag tycker att dom är inte lika bra som när man såg dom som barn. Det är ändå skönt att deras filmer finns på dvd, kommer säkert att köpa någon då och då när man hittar dom på rea.
 14. Du kan ju börja att berätta vad det är som du tycker är så bra med honom. Jag försökte bara få igång en diskussion av någon som förstår sig på honom, för det gör inte jag. Nu menar jag i allmänhet inte i detaljer.
×
×
 • Create New...