Jump to content

leaf

Medlem +
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leaf

 • Rank
  Cineast

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 1. 5- Reservoir Dogs 4- Se7en 3- The Godfather 2 - The Shining 1- Shindlers list
 2. Näpp, jag lämnar över turen till vem som helst. Det var iaf Edward Norton i Death to Smoochy. Ingen som sett den?
 3. Hehe, det blev lite senare än tänkt, men igår kväll såg jag iaf den. Över förväntan, jag gillar egentligen inte Bond, men denna filmen var bra. Jag tycker att det passade att Bond-låten inte kom förräns på slutet.
 4. Ska se den ikväll så jag är mycket förväntansfull!
 5. leaf

  DVDnytt

  aha! mupparna köpte jag iaf på Åhlens för 179 kronor.
 6. leaf

  DVDnytt

  Hehe skulle oxå ut på julklappsjakt idag.. Blev 2 julklappar iaf, Good Night and Good luck till min moster som är historialärare (så det kändes passande, hoppas att hon gillar den..) och ondskan till min pojkvän. Sen köpte jag till mig själv God morgon alla barn. Vet inte om det var ett bra eller dåligt köp. Någon som såg den när den gick på tv (för visst gick den på SVT?) Andra julklappar som har inhandlats är Nile City, muppets show säsong 1 (finns fler säsonger på dvd än?) och da vinci koden 2-disc (bara 129kr på media markt!!)
 7. Kan väl säga som ledtråd att namnet på filmen (det kan inte vara så svårt att översätta till svenska) talar om något speciellt i filmen, en sorts "special effekt" de har, istället för att ha riktiga hästar... haha och nu är det lätt!
 8. leaf

  Var har du varit?

  Hmm du har ju varit och globetrottat betydligt mer än mej. Nu vet jag inte hur gammal du är. Men att jag vid 31 års ålder endast varit utanför norden två gånger och då till samma land är nästan pinsamt Haha, 15 år är jag. Känns mest som att det blir Tyskland dock, åker väl dit minst 1-2 gånger om året.
 9. en lite kort fråga, vet någon om man kan få tag på Sällskapsresan (ettan) med engelska subs?
 10. haha eftersom att mina tyskakunskaper är superbra så vill jag starta upp tråden igen Die Ritter der Kokosnuss helt enkelt bästa tyska titeln på en film hittils, haha, jag måste ha den tyska dvdn av denna film
×
×
 • Create New...