Jump to content

Lord of Lórien

Medlem +
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lord of Lórien

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/09/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thelotr.tk

Profile Information

 • Intressen
  SOM2 (Slaget om Midgård II) - Spelet!

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Sagan om Ringen-trilogierna.
 • Filmer jag vill se
  Fast and the Furious 4!
 • Favoritmusik
  Hip-hop, trance.
 1. Det är du värd. Off-topic - Förresten, spelar någon SOM2 (Slaget om Midgård II)?
 2. Problemet är slutfört. Starta START och Kör... sen skriver du &appdata% sen väljer du Mina Slaget om Midgård™ II-filer och välj Maps. Starta sen www.bfme2.com/maps och välj en karta och välj DOWNLOAD och sen Spara och lägg filen i en mapp och välj Spara, välj Öppna och lägg kartan i Maps. Klappat och klart!
 3. Uppskattar det du skrev, det var det finaste jag fått läst enligt mina åsikter.
 4. Faktiskt förstår jag att mitt inlägg var väl ironiskt, eller besatt som behov men så starkt förhållande med Sagan om Ringen tillbehör mig inte. Visst har jag väl fastnat av fantasy och Sagan om Ringen-trilogin av den delen.
 5. I vilket sammanhang är det fel att vara femton år? Manetheren, i realistiskt samhälle har du aldrig fyllt femton förut enligt mina åsikter?
 6. Jo, jag har ett brutalt problem som jag vill lyckas med. BFME2.com har ett tiotal kartor i sammanhang med SOM2 (Slaget om Midgård II). Problemet är att jag inte lyckas med att nerladda kartor eller i största sett förstår jag inte. Kan ni kanske hjälpa med med detta problem, blir jag betydligt... lycklig. Tack i förhand.
 7. Info om beskrivning via exempel: Om jag skriver "Sméagol/Gollum" ska den som skriver härnäst beskriva denna karaktären med fakta och efter kan man t.ex beskriva tips på fakta om karaktärerna via Internet. "Aragorn"
 8. Vet inte vad som har hänt med mig, men tänker på LOTR hela tiden och blivit besatt och beroende, det är den största hobbyn för min hjärna, men jag den hobbyn älskar jag. I själva verket kommer det vara en hobby för mig i hela mitt liv, om dessa känslor minskar.
 9. Saruman och Gollum/Sméagol, dem har mest förmåga och kännetecken i just denna film. Enligt mina åsikter är de dom som förkämpar för sina förluster som misslyckas och lyckas i delar av denna delen.
 10. Ja, jag tycker i så sett att vara Isildurs arvinge och Gondors konung, du har alldeles rätt enligt mina åsikter. Framför allt är det felaktigt att välja Gollum, en stoor och hob ska av 9/10 fall inte vara en svikare och ljugare och skulle helst i falla i Domedagsberget, nej tack!
 11. Haldir var helt klart bäst vid Helms klyfta, och Legolas är betydligt bäst vid 9/10 av bågskytteverkan.
 12. FOTR:10/10 TTT:9/10 ROTK:9+/10 Min kritik i mina åsikter är FOTR betydligt bäst, eftersom det är mest överskattade händelser i första filmen, jämfört med den andra, TTT, som i stort sett är mest katastrofalt krig mellan raserna i allianserna och horderna. ROTK är i stor sektor betydligt bra eftersom dock allianserna till godo förinta Sauron och dess styrkor och Aragorn blir kung av Gondor, fortsätt med lycka till allianserna!
 13. Jag är 15 år och har läst FOTR och TTT och har hälften kvar av ROTK. Har läst ett tag, men läser i stort sett nog nästan 1 timme varje dag. Jag har böckerna i panpocket-format och som sagt, läser helst trilogin i de smidiga panpocket-böckerna.
 14. Tolkiens verk är väl böckerna, och har alla panpocket-böckerna av J.R.R Tolkien och film-trilogin är väl Peter Jacksons verk och jag har alla filmerna men är ett förskräckligt stort fan av Tolkien och böckerna är bättre, enligt mina åsikter.
×
×
 • Create New...