Jump to content

nyving

Medlem +
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nyving

 • Rank
  VIP
 1. Jag håller med till viss del. Jag gillade TTT när jag såg den första gången på bio men jag fick inte samma känsla som när jag såg FOTR för första gången. Då var jag så överväldigad av det visuella och FOTR kändes så äkta och genuin. Med TTT var allt annorlunda. FOTR var en SPÄNNANDE film till skillnad från TTT. Ett exempel är att TTT har en utdragen början och att allt når fram till ett enda klimax med Helms klyfta. Jag hade önskat mindre Arwen/Aragorn och mer Uruk-hai med Merry och Pippin (okej det blev lite bättre i TTT EE) och scener med Sarumans stav och palantiren. Det är nämlige
 2. Jo, den blir lätt tradig när de bara rider fram och tillbaka på den där stranden, och alla dör som flugor. Ni måste skämta! Jag älskar den filmen.
 3. Gökboet! Brad Dourif var oscarsnominerad för bästa biroll (Billy Bibbit) men tyvärr vann han inte. Synd, det var han värd!
 4. Jag tycker att Amadeus är bäst! Milos Forman är en av mina favoritregissörer.
 5. Det ska bli kul att se bakom kulisserna klippen med Arwen i Helms klyfta. Jag tycker att det är bra att PJ inte tog med det i filmen men det ska bli kul att se hur de hade tänkt sig detta i början av filminspelningen.
 6. Jag röstade på Stanley Kubrick men jag gillar också Milos Forman starkt.
 7. 24 Hour Party People (Andy Serkis) The Wicker man ROTK Troy Jersey Girl (gillar Liv Tyler) Tron
 8. Såg precis Sum of all fears med Affleck (hade inga förhoppningar innan filmen...) och Morgan Freeman och tyckte den var bra. Spännande och inte så typisk Hollywood.
 9. Det har inte varit några problem att köpa biljett till premiären in den lilla stan jag bor i. Jag funderar faktiskt på att gå dagen efter premiären, filmen ska vara runt 3 tim o 20 min och det blir nog en bättre upplevelse dagtid...
 10. Jag tycker bäst om Sagan om ringen, men jag har inte läst klart Silmarillion ännu och den är grymt bra också.
 11. Jo jag var där på söndagen. Det var kul att träffa honom , han var så trevlig och cool. Jag tog lite kort också, ni kan se dom på min hemsida: http://www.geocities.com/nyving/PhotosPW.htm För övrigt tycker jag att det är helt sjukt att de ska klippa sönder filmen bara för att kunna sänka åldersgränsen Jag tycker mest synd om PJ som lagt ner hela sin själ i arbetet.
 12. Nosferatu Max Schreck i fönstret, stirrande Terminator 2 Arnold snor motorcykeln o brillorna Rymdimperiet slår tillbaka Yoda I Rosens Namn labyrinten Gladiator När han återvänder till sitt hem Children of the corn öppningsscenen på fältet Sagan om ringen prologen hobsala Saruman och Gandalf i Orthanc Boromirs död och när brödraskapet skiljs åt Sagan om de två tornen Meduseld När Gandalf kallar på Skuggfaxe Vampyrernas natt på värdshuset Holy grail När kor flyger ner från murarna Alien scenen vid matbordet
×
×
 • Create New...