Jump to content

karlsson

Medlem +
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karlsson

 • Rank
  VIP
 1. hej på er alla!!! har inte varit här på snart ett år!! undra om det är någon om kommer ihåg mig!!!! stor älskare av sagan om ringen och elijah wood!!! nu undra jag om det är någon som vet något om filmen hooligans eller the yank????? det är väldigt svårt att få fram information om denna film,varför vet jag inte hoppas på att någon av kanske vet!!!! trvligt att vara tillbaka igen!!!
 2. BIOBESÖK Sagan om ringen 1ggr sagan om de två tornen 3 ggr konungens återkomst 5 ggr lika bra varje gång,gråter en skvätt på slutet,inte som första gångerna men nästan, antal ggr på dvd oräkneliga(helknäpp eller)
 3. ÄNTLIGEN HAR JAG SETT DEN!!!!!!!!!!! Och vilken film det var hela biosalongen var knäpptyst förutom allt snyftande från olika håll,ingen rusade ut när filmen var slut alla satt kvar tagna av allt (tror jag)ge saen och elijah varsin oscar vilka roll- tolkningar dom var ju verkligen sam och frod vilket lidande precis som jag föreställt mig från boken. andra minnesvärda scener. vårdeldarna eowyn och witchking minas tirith pippins sång näe hela filmen 5/5 måste se den snarast igen!!!!!!!
 4. Jag är så avundsjuk på er alla som fått se filmen. Vår barnvakt ballade ur måste nu vänta ända till 30 dec. jag blir sjuk av längtan, den verka har varit helt sagolik, trots ändringar från boken!!
 5. Jag tror att det kommer att bli väldigt tomt saknaden kommer att bli stor. Det har varit väldigt roligt att läsa allas synpunkter och tankar,jag personligen har väl inte haft så mycke inlägg som andra men det har varit väldigt roligt att läsa det ni andra haft att säga.Jag kommer att fortsätta att läsa och kanske komma med någon kommentar så länge lotrdisckutionerna finns kvar. ROTKrecentioner,ROTKextended,ev oscars(och ev.andra)nomineringa ev.vinster Det är inte något som är speciellt viktigt (för mig iallafall)men diskusionerna brukar iallafall dyka upp.Saknaden efter att man sett
 6. HEJSAN!! Har försökt kolla filmklippen, har registrerat mig. men det kommer upp ett medelande från windows mediaplayer att det inte fungerar är det någon som vet vad det kan vara för fel??
 7. hejsan! nu behöver jag en lektion i engelska. läste review på aicns sida där var en fråga vad dom tycte om elijah vad fasiken betyder gut-wrenching är det någon som vet,kan vara roligt att veta
 8. VAR HAR NI FÅTT ERA FILMER? JAG FÅR VÄNTA ÄNDA TILL 26 NOV.
 9. jag har lyssnat på into the west ,läst texten samtidigt jag såg slutet av filmen framför mig och tårarna bara kom,precis som alla gånger jag läst boken. måtte slutet bli som jag hoppas på. jag får någ ladda upp med näsdukar
 10. tror ni att hela filmen kommer att förstöras av att saruman blivit blivit bortklippt?jag hoppas inte det,det var en hel del som klipptes bort i dom två första men som fanns med på ext. dvd,så även denna gången.men när man läser på andra forum är vi riktigt snälla mot pj efter detta man blir nästa rädd när man läser en del inlägg trots allt är faktiskt böcker böcker och film film. tro själv att även denna film blir kanon.skriver faktiskt mest detta för att intala mig själv att allt kommer att bli bra denna tredje film kommer inte att bli en flopp eller? är jag orolig ionödan?
 11. har gjort teste fick 17-25 du är på god väg att bli tolkienberoende. fortsättisamma stil........ kan nog läsa böckerna och se filmerna några gånger till!!!
 12. HJÄLP!!!!!!!!!!!! vad är det som händer,vad sysslar pj med? han har gjort två underbara filmer ska han paja den tredje och viktigaste?är det någon som kan lungna mig med ett vettigt svar?
 13. Hejsan!! Har hittat ny häftiga bilder från ROTK, kolla in dom. Vet inte hur man lägger in bilder här eller gör direktlänk, men adressen är www.warofthering.net går ner en bit på sidan så hittar ni det ,hoppas jag,det står spoilers med stora bokstäver.
 14. Det är härligt skönt att läsa. Det finns andra knäppgökar, dom är faktiskt knäppare än jag. SKÖNT!!!!
 15. Vet inte om detta passar in just här,men jag har lite funderingar om Mordor. På en del bilder man ser av Mordor tex.med det stora ögat är det mörkt och otäckt precis som man föreställt sig från böckerna.Men på andra bilder tex. när Sam sitter med Frodo i famnen är det klar blå himmel det stämmer inte riktigt.Är det någon som tänkt på detta och som har svar eller funderingar kring detta.Börjar bli orolig att PJ ska paja sista filmen på något konstigt sätt.Vore katastrof när dom två första är bland dom bästa filmerna jag någonsin har sett!!!!!!
×
×
 • Create New...