Jump to content

Galvatron

Medlem +
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Galvatron

 • Rank
  Cineast
 • Birthday 08/29/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/spectrocon

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Plats
  Danderyd

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Onibaba, Woman In The Dunes, A Man For All Seasons, Dr. Strangelove, The Draughtsman's Contract, The Rules Of The Game
 • Favoritmusik
  Nu disco/Indie house
 1. Har nu sett 3 filmer av Eric Rohmer; Claire's Knee, The Collector och Four Adventures Of Reinette and Mirabelle. Har fler att se men att döma av de jag sett så har jag mycket bra framför mig. Mycket trevliga och intressanta filmer som jag måste rekommendera. The Collector (La Collectionneuse) - 4+/5 Claire's Knee - 4/5 Four Adventures Of Reinette And Mirabelle - 3+/5
 2. Save The Last Dance, Stomp The Yard, Honey och You Got Served kanske du gillar i så fall.
 3. Czechflash: De Ofrivilliga är utan tvivel en av de bästa svenska filmer som har gjorts. Den tillhör det övre skiktet såsom Roy Anderssons/Ingmar Bergmans filmer enligt mig. Du bör se den!
 4. Efter att ha letat efter en motsvarande lika bra eller bättre film som The Draughtsman's Contract av Peter Greenaway har jag nu lagt ner det projektet. Greenaways enda filmer som är värda att se är den nämnda och The Cook the Thief His Wife & Her Lover resten kan man skippa. Synd att han inte höll samma klass rakt igenom.
 5. Bra köp Criterionjunkie förutom Playtime som jag absolut inte gillar
 6. Haha, tack för varningen Inget jag hade planerat att se, men nu vet jag att jag inte ska försöka se den om jag vill ha mer Polanski. Läste att det var någon/några filmer som han inte var nöjd med och hoppade av men producenterna beslöt sig för att släppa ändå, om den här inte är en av dom så blir jag väldigt förvånad För övrigt så såg jag Dodsworth - http://www.imdb.com/title/tt0027532/ nyligen och den är väldigt sevärd. Orkar inte skriva en recension men den är helt klart bland det bättre jag sett från den perioden och även 40-talet. Gav den 4/5
 7. Såg Roman Polanski's "What?" och gillar man Polanski så bör man absolut inte se den här. Helskum rulle som faktiskt har Marcello Mastroianni i en av huvudrollerna. Gav den 1/5.
 8. Hoppas någon av er är insatta i problematiken i Enter The Void gällande speltid, Har försökt få svar på om den svenska utgåvan är director's cut. Den svenska utgåvan är 158 minuter medan DIrector's Cut är 161 minuter och då misstänker jag kanske att dom 3 minuterna som inte är med skulle kunna vara en scen som är bortklippt. Detta gäller då blu-ray utgåvan men är nog samma sak på dvd iof. Någon som vet hur det ligger till?
 9. Modus Operandi (2009) 120:- från www.frankielatina.com För dom som gillar Grindhouse så är denna ett måste!
 10. Czechflash: Jo slutet har lite Tarantino känsla helt klart men jag tycker att filmen är ojämn. Den skiftar mellan olika tillstånd och avståndet blir för stort. Jag trodde t ex att filmen skulle utvecklas till att bli mer romantisk men istället blev den väldigt rå och det blev en helt annan film kändes det som men den blev inte dålig för det bara mer skum enligt mig.
×
×
 • Create New...