Jump to content

Anihma

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Previous Fields

  • Kön
    Tjej

Anihma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Rykte på forumet

  1. Kul grej, jag lyckades få ihop 11 rätt.
  2. Anihma

    Lost

    Jag älskar Lost, det är en av mina favoritserier. Men man kan bli lite frustrerad ibland på att de är lite snåla med att avslöja hemligheterna. Det dyker ständigt upp nya frågor så det vore bra med lite svar nu. Annars är det nog stor risk att serien kommer att tappa tittare.
  3. Åh, tack så mycket. Hittade den här sidan idag när jag letade efter en lista över kommande Biofilmer. Jag kom på två filmer till som jag inte har sett än, de är i och för sig inspelade från TV men det borde väl också räknas. Den första är Tootsie, en film med Dustin Hoffman och den andra är Pelikanfallet. Jag hade en period för några år sedan (innan jag skaffade DVD och började köpa filmer) då jag spelade in jättemånga filmer som gick på TV. Av någon anledning så har jag fortfarande inte sett dessa två, inte för att jag tror att de är dåliga, det har bara inte blivit av.
  4. Jag har fortfarande inte sett Dark Crystal, den var inte riktigt vad jag tänkt mig när jag köpte. Men eftersom jag inte sett den så vet jag inte om det var ett bra köp eller inte.
×
×
  • Skapa nytt...