Jump to content

Tofu

Medlem +
 • Content Count

  1,612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tofu

 • Rank
  har ett liv
 • Birthday 10/05/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.superherohype.com/

Profile Information

 • Plats
  sthlm
 • Intressen
  att göra film eller skapa något annat kreativt..<br />vadå det är sant!<br /><br />Som vanligt är det är inte mannen på bilden som skrivit prestationen.<br /><br />-det är bara fruntimmer som sätter namn på känslor.

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  De sju samurajerna, Dark Water, Battle Royale, Tonari no Totoro, Spirited Away, A better tomorrow, God of Gamblers, Snake in the eagles shadow, Prodigal Son -- m.m
 • Filmer jag vill se
  bra filmer.
 • Favoritmusik
  DnB, Funk, Ska, trip hop, electro, chillout, hiphop, dub, reagge, ragga, soul, jazz, ragtime, kwaito.
 1. varför blocker filmsnack länkar till (pga spam /peo) ?
 2. Tofu

  Ateism och religion

  fattar inte ett skit av vad du försöker säga. men jag hoppas inte du försökte vara seriös för då kommer vi snabbt nå en punkt där du blir tvungen att förklara hur du kan få för dig att folk dör för sin religion av enkla anledningar och borde skicka "mail" istället.
 3. Tofu

  Ateism och religion

  finns tyvärr ingen sida för "naiv" på svensk wikipedia.
 4. ah hur ska jag kunna försöka hålla en schyst attityd när du gör det så lätt att skämta om att du fortfarande verkar äga tronen som 30+ pappan med snushumor. Bäst att låta bli antar jag men annars,
 5. Tofu

  Minnesvärda Citat

  jag kan göra en t-shirt åt dig.
 6. Soomeone summoned me. Someone who claims he is like me, and not them, but still like me except in something he called. Bed. And now the mortals chants my name with with words of dots and familiars who smile.
 7. Och konfucius såg ner på sina lärjungar och frågade, vem av mannen som vill skapa bilder på tranan ifrån förr eller mannen som med sin luft motsatte rörelsen är egentligen mest värdig den patetiska människans krona.
 8. Tofu

  Säg något snällt

  ja då får man väl tacka för de fina orden, annars kommer väl skinjackan forsätta reta mig för att jag tror jag är högre än några andra. Vilket inte är fallet, jag har bara roligare saker för mig Jojje, mm men Eldflugorna kommer fortsätta ligga här vid min säng tills du fattar vinken, rrr. Men annars så tror jag att du bara uppmuntrar en viss hotlinkare så kommer en sammandrabbning i mat och film inte vara långt borta som jag förstår det. Och divan, hälften av bullarna var inne för länge och den andra satsen (hej lestat) var inne för länge. Men jag perfekterar det mera tills när jag kommer förbi. Annars var de en fin bild på kanelbullar. om inte annat så lär jag se några av er på filmfestivalen som i år inte längre kommer kosta mig tusenlappar. Hare fint.
 9. Tofu

  Batman Begins

  http://www.spam.nu/filmrec.asp?ID=3415
 10. Tofu

  Minnesvärda Citat

  tråd: Minnesvärda Citat!!! <{POST_SNAPBACK}>
 11. Såhär. Jag känner en lirare som jobbar på något som heter filmcentrum sthlm, och de har varje år haft något som heter anti-rasistiska filmdagar där de visar filmer för gymnasieelever och sedan låter de diskutera vad de har sett. Men när jag var där förut och pratade med honom sist så visade det säg att han ska köra på filmer med "uttnyttjande av arbetskraft", dvs som att stora klädföretag låter små kineser sitta och sy dojjor för fulla muggar. Jag föreslog ett utdrag ur The Corporation men sedan stog det rätt still. Mats kom med något förslag också, som han sett på filmfestivalen, men jag minns inte exakta titeln. Jaja, i vilket fall som helst, någon som har några bra förslag? Antar att det också går in på banor av hur man kan behandla riktigt fattigt folk också, eftersom han också visade mig en film han skulle visa, Blommornas Ö, skitbra film förövrigt, runt 20 år gammal och på 11 minuter men ändå väldigt skickligt spelande på publiken. Men huvudtemat ska ändå vara hur man kan uttnyttja folk i svåra situationer förmodar jag.
 12. Vart någonstans i din tonårshjärna får du för dig att folk skulle vara intresserade av bara dina siffror? <{POST_SNAPBACK}> Varför är jag hatad? Det verkar som allt jag gör är FEL! I alla fall enligt Tofu! Jag har sett fler som gjort såhär, så håll inte på med mig va! <{POST_SNAPBACK}> Den där meningen kan du knapra på själv. Och vad är det för bullskit att påpeka det som att jag alltid tyckt något sådant, jag har inte skrivit ett skit om dig (Pumba) förut. Jag skriver kanske på medel 1-2 inlägg här per månad nu. Knappast något jag slösat på det sättet. Jag har sett flera som misshandlar folk gatan, men det rättigfärdigar inte direkt att jag ska göra samma sak. Och spydig är en sak och personangrepp en annan. Hade jag varit på G för ett personangrepp så hade ni för att ungefär citera Pumba ifrån sin porrincident, svimmat. Hurvida spydigheten var nödvändigt kan jag låta er räkna hur många som reagerade på det, dvs en person. Dra era egna slutsatser efter det.
 13. Vart någonstans i din tonårshjärna får du för dig att folk skulle vara intresserade av bara dina siffror?
×
×
 • Create New...