Jump to content

Zoodiack

Medlem +
 • Content Count

  1,406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zoodiack

 • Rank
  with rock and stone!
 • Birthday 01/30/1961

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 1. Det gick väl typ tävlingar hela tiden; jättepopulärt tv-program eller något .. Det var alltså inte första vändan av royal som gick.. Två i tävlingen var ju exempelvis tidigare vinnare..
 2. Spoil!!!! .. förståss. Snappade upp lite skoj om KODEN. hittade ingen annan tråd så den här får duga; "4 8 15 16 23 42" Någon nämnde att planet hade numret; Oceanic Airways Flight 815. Kates bankfack hade numret 816 (avsnitt 12) Charlies copieringsmaskin har numret c816 (avsnitt 15) Troligtvis (är inte säker) har koden och huvudpersonernas stolsnummer att göra; har inte kollat upp det. Om man plussar ihop 4 + 8 + 1 + 5 +1 + 6 + 2 + 3 + 4 + 2 + hurleys vinst i dollar (156) 1+ 5 + 6 så får man 48= antalet överlevande. Tar man Hurleys tal 156 minus summan av siffrorna som har 4 + 8 + 15 + 16 +23 +42 får man 156 - 108 = 48 igen. Hurley åker förbi sex fotbollspelare på sin lilla moppe när han åker runt på flygplatsen.. gissa vilka nummer dom har på tröjorna.. Jo 4 8 15 16 23 och 42 ------------------------------------------------------------------------------- En dechifrering jag hörde talas om är följande: gör om talet till binära siffror. Du får en lång rad med ettor och nollor. Gör sedan om ettorna och nollorna till korta och långa signaler så att du får bokstäver i morsealfabetet. Då ska du få ett meddelande av typ; "Warning danger" eller något liknande. Koden jag får ut binärt om man tar siffrorna enskilt: 101 1010 1 110 1 111 10 11 101 10 Ger med morse (1= kort 0 = lång): K C T G T O N M K N eller: R Ä E U E S A I R A Inget jag kan få ut något av iaf.. Går iofs att ändra mellanrummen Om siffrorna sitter ihop (15 16 och tar binära för 15 - 16) får man: 101 1010 10001 10010 11001 101100 Fann inget ur denna heller så om det är någon som lyckas.. :/ Men troligtvis bara ploj --------------------------------------------------------------------------------- Sedan (den jag tycker är bäst) kan ju koden också vara kordinater: http://www.mapquest.com/maps/map.adp?searc...ngitude=162.342 Mitt i pacific ocean.. Det viktigaste dock: 42 är svaret på universum livet och allting.
 3. Zoodiack

  Musik

  Får vøl tipsa om black sabbath, greenday, velvet revolver, audioslave och DAD på roskilde.. Fan va najs det ær hær nere!! Hare så bra i sverige vart ni nu ør
 4. Zoodiack

  Musik

  Får vøl tipsa om black sabbath, greenday, velvet revolver, audioslave och DAD på roskilde.. Fan va najs det ær hær nere!! Hare så bra i sverige vart ni nu ør
 5. Zoodiack

  Musik

  Får vøl tipsa om black sabbath, greenday, velvet revolver, audioslave och DAD på roskilde.. Fan va najs det ær hær nere!! Hare så bra i sverige vart ni nu ør
 6. Det första tältet har slagits upp utanför rigoletto nu
 7. Skriver inte ofta filmtips. Tror förresten aldrig jag gjort det. Orkar inte göra en lång recension heller men vill tipsa för garden state. Underbar film!
 8. Nu när tider och sådant släpps.. är det någon mer som ska köa här i stockholm.. förstår jag saken rätt är det vid rigoletto som biljetterna släpps först. Vore kul att veta..
 9. Jag ska köa. För köandets skull och för att det är kul att göra galna saker istället för att sitta hemma och slashasa!
 10. John cleese Audrey tatou Clint eastwood Sean Bean kevin spacey
 11. hehe, det där var ju en riktigt snygg sida.. Är du insatt i den själv? Finns också svenska sidor med svartiska typ: http://www.efd.lth.se/~d98dbu/stiftelsen/orc_swe.html#n Finns ganska bra med svordomar. Bakshatîgatok är nog den värsta jag hittat hittils om någon känner sig manad att gå runt och förolämpa folk..
 12. Zoodiack

  World of Warcraft

  Jag har också blivit insatt i Wow, men till er som spelar; är det så bra som alla säger Har hört lite klagomål här och där och vet inte riktigt vad jag ska tro om en del saker.. För det första: är det ett leveltak på level 60?!?? Såg att det var en 15 pers som redan var på den leveln när jag kolla rankingen. Sedan hörde jag klagomål på att det inte finns några större quests, eller någon grundquest utan att man bara kör på utan något speciellt mål.. Funderar verkligen på att köpa det men jag vet inte om jag vågar offra pengar i månaden på något som jag inte är helt nöjd med.. Någon här spelar väl spelet?
 13. Och indragen i ett krig som man inte vill vara delaktig i!! Har man tur lyckas man rymma men då får man ju gå längs anduin och svälta / frysa ihjäl! Du onda människa!!!!
 14. Min delvis nya teori ang. filmen och ni som inte gillar filosofiskt flugg kan ju ta er i.. .. skinnet och inte läsa det här: Donnie darko är ett sändebud ifrån gud som kommit till jorden för att göra den till en bättre plats (En Ängel om man så vill). Och det är genom att vandra i guds kanal som han kan förändra saker på ett sätt som ingen annan kan. Som hjälp har han typer som ska vägleda honom, typ barrymore och läraren som hjälper honom med timetravel. På det här sättet är han en superhjälte. När donnie försöker göra allt bättre, bl.a. genom att fixa bort alla råttor genom översvämmning och bränna pervons hus blir allt bara sämre.. Hans vägvisare barrymore blir sparkad från sitt jobb. tillslut, när gretchen blir överkörd tröttnar på allt och inser att han inte behöver göra någonting och att alla får sitt straff ändå; han behöver inte ändra på världen någonting. Så han ligger helt enkelt kvar i sin säng, mycket glad över att äntligen ha klarat av det han kom dit för.. Är jag normal om jag tittat på donnie darko fem dagar på rad eller har jag bara för mycket fritid?
 15. Ändrar min till ent. för det första kan man sova stående. För det andra sover man hela tiden. Dessutom behöver man inte träna hela tiden för att hålla sig i form utan man sover och dricker proteindryck.. Kanske lite kvinnodiskriminerande men då behöver man iaf inte oroa sig över den biten hela jäkla tiden!
×
×
 • Create New...