Jump to content

respect my authority XD

Medlem +
  • Antal inlägg

    41
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Allt som skrivits av respect my authority XD

  1. lägger väl upp ett nytt citat då eftersom ingen annan gör det: "The salted pork is particurlarly good"
  2. vadå turen är fri!? jävligt dålig stil att svara på citaten och sen inte orka lägga upp ett nytt. jag har lika lite tid som ni
  3. "I think at last we understand eachother Mr Baggins."
  4. inte godkänt :S syftade snarare på när Galadriel säger det i SoR i Lothlorien när hon får reda på att brödraskapet börjat falla samman. nåja, jag tar väl en ny: "enough blood has been spilled on his acount"
  5. "the quest now stands on the edge of a knife"
  6. Han kallades Mormegil av alverna, vilket betyder "Svarta svärdet". Av människorna från Brethil kallades han "Skogarnas vildman". Mim, dvärgen, kallade honom Gorthol som betyder "Skräckhjälm".
  7. gillar också den när gandalf bankar vett i denethor
  8. då gör väl jag det... "he is no mere ranger. he is Aragorn, son of Arathorn."
  9. denna är riktigt skön: aragorn: you've already had breakfast. pippin: well, what about second breakfast? merry: I don't think he know about second breakfast. och strax efter kastar aragorn ett äpple först till merry som tar lyra och klappar pip på axeln och sedan ett till pippin som ser förbyllad ut och får äpplet i huvudet otroligt! sanslöst roligt!
  10. respect my authority XD

    Lost

    såg typ en kvart av senaste avsnittet och tycker det verkar sevärt särskilt som käre dom.(han som spelar merry i sagan om ringen) heter väl dominic förresten, är med i serien? har jag fel eller var det inte han som försökte fånga en fisk med en pinne
  11. inte jätte originellt kanske men jag röstade alv. trollkarl skulle vara tufft fast det krävs väl enormt ansvar och ha så mkt makt, så det är nog inget för mig trots allt. i längden trivs jag nog ändå bäst som människa men dock inte i tolkiens värld. där tycks alla människor vara så maktgalna och kvinnodiskriminerande med för den delen. så when t comes to the point lutar det nog iaf mest mot alvsläktet. ja.
  12. MIN LISTA Svärdet i stenen Aladdin Mulan
  13. dom skönaste måste vara Eric, Donna, Hyde och Donnas pappa (som heter?)... hursomhelst är hans fluff grymt snyggt ! jag tycker däremot inte att Fez är så rolig, nej rent av lite småjobbig ibland, men karaktärerna i that's 70's show är en familj där alla behövs. för vad vore 70's-gänget utan t.ex Red's elaka komentarer och Fez's störande dialekt? det är helheten som gör det till världens bästa tv-serie !
  14. just det... som sagt: min lillebror har en sån där leksaks figur ni har nämnt ett par ggr han fick den på sin födelsedag, kostade väl sisådär 300 kr. den hade en sån där liten blå plast kula som skulle föreställa dom som Jar- Jar så flitigt andvänder i slutstriden i episode 1... när man drog i den sa plast-binks nått i stil med: "gungons won't leave without a fight" eller nått... men så är inte längre fallet vilket antingen beror på dålig kvalitet, eller det faktum att jag ett antal gånger tog fram mina plockepins och lät stackars Jar- Jar agera wodoo-docka
  15. måste också tillägga att dom gamla filmerna är bra dom med, fast på ett annat sätt! bäst är isåfall RotJ, den är verkligen bra hela filmen igenom och vilken star wars känsla! diggar scenen när den där lilla ewoken hoppar upp på en sån där flygande damsugar-liknande vespa för att avleda fienden så att Han och Leia kan stänga av skölden till dödsstjärnan aaah!
  16. sant... hoppas bara det inte blir nåt så sopigt som "sithens hämnd" då vet jag inte vad jag gör! det vore så mkt bättre om dom bara behöll orginaltiteln *suck* men man kan ju inte få allt!
  17. lite off-topic kanske *pekar uppåt* men appropå Jar- Jar.... min lillebror har en sån där leksaks figur ni har nämnt ett par ggr han fick den på sin födelsedag, kostade väl sisådär 300 kr. den hade en sån där liten blå plast kula som skulle föreställa dom som Jar- Jar så flitigt andvänder i slutstriden i episode 1... när man drog i den sa plastfiguren nått i stil med: "gungons won't leave without a fight" eller nått... men så är inte längre fallet vilket antingen beror på dålig kvalitet, eller det faktum att jag ett antal gånger tog fram mina plockepins och lät stackars Jar- Jar agera wodoo-docka
×
×
  • Skapa nytt...