Jump to content

NewDay

Medlem +
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NewDay

 • Rank
  Cineast
 • Birthday 03/29/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Intressen
  Se bra Film på bio eller hemma i min sköna soffa,<br />eller dra på sig sin himmelsblå halsduk å dra till Stadion för å se MFF lira.

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  många....men "The Usual Suspects", "Dumb and Dumber" (såklart), "Wag the Dog", "Swordfish", "Blow" och Bond-filmerna är högt upp på listan.
 • Filmer jag vill se
  Allt som jag inte sett, och lite av det som jag har sett
 • Favoritmusik
  Blandat
 1. fast en sak har de ju gemensamt som sagt, o det e att de e samme joker. En Joker som vi redan har sett besegras och dö. Nej, jag står fast vid min åsikt. Detta kommer att floppa!
 2. Jo visserligen, jag tycker också att det finns mycket som kan utvecklas, så "omgörning" är kanske fel ord. Men Batman Begins gjordes ju i syfta att bli en del av serien Batmanfilmer, vilket var väldigt kul. Om de nu gör en till film med en gammal skurk i, så blir det ju liksom ingen del kedjan som länkar ihop Batman-filmerna. Ok, kan bli kul å se ändå, men jag kan inte låta bli att tycka att konceptet förstörs en aning.
 3. Ber om ursäkt för att jag har varit oaktiv i filmsnacket ett bra tag nu...har haft mycke o göra o lite tid.... Jag gillade idén om Johnny Depp som Jokern. Vi har sett honom galen, vi har sett honom ondskefull, o vi har sett att han sällan misslyckas på duken. Beslutet om att Heath Ledger blir Jokern är visserligen inte så dumt det heller, skulle tro att han har många jokrar i kortärmen så att säga. Det kan bli riktigt bra. Men hela grejen med uppföljare till Batman Begins? Det e ju idiotiskt. Batman Begins funkade så bra därför att den utspelade sig innan de gamla filmerna gjorde. Me
 4. NewDay

  Mission Impossible 3

  Jag tycker han har växt som skådespelare, är dock tveksam till om han fortfarande är lika fitt för action....återstår att se
 5. NewDay

  Rocky 6

  Hur gammal är egentligen sylvester stallone vid det här laget?
 6. gudfadern 2 är det...inte för att det dprlsr nån roll nu när alla tre filmerna redan är nämnda=P
 7. Ack ack ack....såg Daredevil för andra gången igår. Vilken skitfilm. I rollerna: Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell, Michael Clarke Duncan Regi: Mark steven Johnson Handling (Från baksidan): I hans värld är det alltid natt - men mörkret är fullt av ljud och dofter, smaker och känslor som de flesta av oss inte kan uppfatta. För även om advokaten Matt Murdock är blind så fungerar hans övriga sinnen med övermänsklig tydlighet. På dagen representerar Murdock de förtryckta. På natten är han Daredevil, en maskerad hämnare som vandrar på gatorna i en skoningslös jakt efter
 8. NewDay

  Filmtilltugg

  Jag har växt upp med popcorn å cola (förmodligen inte något ovanligt). Det är helt klart det som gäller. Det skapar den bästa biokänslan.
 9. Såg på Internat att den ryska filmen Night Watch ska komma till Sverige i höst. Nån som kan berätta mer om detta?
 10. Tror du verkligen det?? <{POST_SNAPBACK}> hehe skulle kanske ha läst de andra inläggen innan jag svarade
 11. NewDay

  Johnny Depp!

  I Finding Neverland gör Depp en enastående skådespelareinsats. Kanske en av de bästa jag sett med honom
 12. komemr det att komma en hel parodi som en hel film?
 13. NewDay

  Foto & Kreationer

  Skulle gärna lägga ut första sidan på min roman, hade vatt kul å höra va ni tyckte om börjna, men jag har ingen aning om hur man lägger ut filer, oteknisk som jag är!
 14. NewDay

  Foto & Kreationer

  Låter som en kul idé, står du för priset, NewDay? <{POST_SNAPBACK}> nää, men jag tycker peo kan göra de=P
×
×
 • Create New...