Jump to content

Peppy

Medlem +
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Peppy

 • Rank
  VIP
 • Birthday 03/17/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Intressen
  Verklighetsflykt.

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Tvinga mig inte att välja. Så... Många...
 • Filmer jag vill se
  Finns alltid många filmer jag vill se.
 • Favoritmusik
  Allt. Och inget. Det mesta, men ändå inte.
 1. Coolt att få en svensk superhjälte, men å andra sidan trodde jag också att det skulle vara coolt att få en svensk vampyrfilm - "Frostbiten". Och Frostbiten var bland den värsta dynga jag någonsin sett.
 2. Peppy

  Rocky 6

  Åh. Tackar för trailern. Det ser som sagt bra ut, men frågan är om filmen kommer att kunna leverera den där "Rocky-känslan" som gör de tidigare filmerna så lysande. Hela filmen hänger i stort sett på den känslan. :/
 3. Peppy

  Rocky 6

  Var just inne på thestallonedome.tk och hittade det här: Rocky Balboa Trailer Footage Personligen tycker jag att det ser väldigt ljust ut. Längtar!
 4. Där har du något som som kunde varit lite bättre, men är lite svårt att fixa utan vidare. Forumet är ofta rätt dött.
 5. En liten uppdatering från min sidan. Dolph Lundgren, Steven Segall och Ben Affleck är de jag klassar om sämst just nu. Jäkligt pinsamt för Affleck att hamna i samma skitiga fack som Steven Segall och Dolphan... Muhaha.
 6. Peppy

  Rocky 6

  För övrigt så hänger nästan hela filmen på att musiken fortfarande ger en den sanna Rocky-känslan. Utan rätt musik fruktar jag för filmens överlevnad, även om den blir grym. :/
 7. Jag säger också: njaaa. Det är möjligt att Rocky fortfarande har lite mer att ge oss, men Rambo är nog slutkörd. Tyvärr. Läste något om att han ska rädda sin 10-åriga dotter. Standard actionfilmsstory alltså. Det ser mörkt ut, men vem vet, efter ett mirakel eller två kanske det blir en hygglig film. Men jag vill ändå se den, bara för att se hur 60-årige Sly klarar sig. Dock skulle jag inte tro att den blir värd mina biopengar. XD Jag VILL se positivt på saken! (Varför hoppas på att en film blir dålig?)
 8. Peppy

  Rocky 6

  Jag har ändrat uppfattning helt och hållet. Eller, ja, nästan. Jag är fortfarande emot att varje genialisk film ska få 50 uppföljare, men i det här fallet har jag inget emot det. Jag älskar Rocky rätt djupt, och tillhör den minoritet som tycker att: 1) Sly är INTE planetens sämska skådis. Inte ens om man bortser från Rocky-filmerna. Han tillhör knappast gräddan, men förtjänar inte att jämföras med t.ex Chuck Norris, Van Damme och Dolph Lundgren (Dolph ÄR planetens sämsta skådis). 2) T.o.m Rocky V var helt okej. Mina betyg lyder som följer: Rocky: 5/5 Rocky II: 5/5 Rocky
 9. Peppy

  Boxning

  Inte mycket extramaterial iaf, det är ju bara en extra skiva med från första Rocky filmen, men inget att hurra för. Annars så är bilden och ljudet helt okej, inte mycket att klaga över från min sida iaf. Okej... Har nämligen hört lite oroväckande rykten om att i alla fall Rocky II och Rocky IV varken ska ha särskilt bra bild eller ljud.
 10. Peppy

  Boxning

  Håller verkligen med om att Rocky-känslan är fantastisk. Vilket leder mig till ännu en fråga: Tar för givet att några av er sitter hemma med "Rocky Saga Box". Jag vet ju redan att filmerna är bra, men hur är resten? Hur bra är bilden, ljudet, extramaterialet? Vad är det för "extra överraskning" man får? Och det är väl ingen ny, bättre Rocky-samling på gång, eller? Skulle kännas snopet att köpa Rocky Saga Box, bara för att se en mycket bättre version komma i butiken en stund senare.
 11. Peppy

  Boxning

  Har faktiskt inte sett den (Million Dollar Baby) än, men tänker naturligtvis göra det. Glömde att nämna den. Har inte sett Cinderella Man heller, och jag tycker nog att den verkar ännu bättre. Men jag vet ju inte än.
 12. Peppy

  Boxning

  Vilken skulle ni säga är den bästa "boxningsfilmen" någonsin? Tjuren från Bronx? Någon Rocky-film? Cinderella Man? Ali? Vad tycker ni? Min personliga favorit är nog Rocky, än så länge. Främst ettan, men de andra är också störtsköna. De är fullkomligt orealistiska, men vad fan. Hur charmiga och inspirerande som helst! Hoppas för övrigt på att bli tipsad om riktigt bra boxningsfilmer som jag inte redan sett. Så vad säger ni?
 13. Tycker inte att Chris Rock var någon bra/passande värd. Ett minus i kanten är att jag verkligen avskyr snubbens röst. Nej, av de där alternativen röstar jag på Billy Crystal. Finns fler som skulle kunna vara bra, men jag kommer inte på några just nu.
 14. Sämsta spoilertexten i år. Grattis. Instämmer. Och det förargar mig. För övrigt kan jag ju tillägga att jag tycker att Harry Potter och den Flammande Bägaren (filmen) var ojämförbart mycket bättre än sina föregångare. Kanske t.o.m en fullpoängare. Extra skönt är att de tre som gestaltar Harry Potter och hans två vapendragare känns betydligt mer trygga och naturliga i sina roller.
 15. Die Hard är grymt "julig", men annars så måste jag nog säga A Christmas Carol, filmatiseringen av Charles Dickens überklassiker.
×
×
 • Create New...