Jump to content

Besserwisser

Medlem +
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Besserwisser

 • Rank
  The Man The Myth The legend
 • Birthday 05/27/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Intressen
  Fotboll och film

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Lord of the rings, Scarface, Football Factory.
 • Filmer jag vill se
  Green Street Hooligans med Elijah Woods
 • Favoritmusik
  Vinyl 107
 1. Berår på filmsmaken tror jag... Många avskyr ju den men jag tycker den är så snyggt filmad och många härliga karaktärer och att den är så Kontroversiell. Jo men så är det ju, ryckte lite på ögonbrynen nämligen när jag såg att den fick en 5:a av dig. Mina förhoppningar är att den ligger på en standard vid 3. Hoppas däremot att jag gillar den lika mycket som du
 2. Battle Royale är den bästa jag har sett. Itchi the killer har jag aldrig sett faktiskt, är den verkligen värd en 5:a?
 3. Såg precis Hostel, tycker den var sådär. Orkar inte dra iväg någon lång filmanalys men kan runda av med att säga att det är några killar som åker till Bratislava och där går allting snett. Äcklig film men mycket mer än så har Tarantino inte lyckats med. 2/5 är det slutgiltiga betyget.
 4. Silver Fang boxen med dess fullkomliga material, ni som sett Silver Fang bak där på slutet av 80-talet vet att det är bara 4 filmer men nu så finns dom oklippta och det är nu hela 5 filmer
 5. Tydligen ville ingen leka längre, drar upp en ny lätt för att få igång tråden igen. William Wallace
 6. Mel Gibson´s död i Braveheart är väldigt sorglig och gripande.
 7. Besserwisser

  Da Vinci-koden

  Jag har inte läst boken och har hört nada om vad det handlar om. Det är först nu jag börjat greppa vad det kommer handla om. Klart intressant ska det bli att se filmen. Kanske läser man boken i efterhand, men man är ingen bokläsare så förmodligen lär det inte bli så.
 8. Hörde lite snack i Rocky tråden om att Rambo IV ska komma och jag hittade följande länk. http://ramboiv.moonfruit.com/ Ser ut som att det blir en till film. Vad tycks? För mig blir det ett stort nja. Men den som lever får se.
 9. Inte världens största Rocky fan precis men jag drar till med en betygsättning jag med. Rocky 4/5 Rocky II -3/5 Rocky III 2+/5 Rocky IV 2/5 Rocky V 1/5 Filmerna blir bara sämre och sämre, så jag drar till med att tippa betyget till VI: 1/5
 10. Besserwisser

  Lost

  Jävligt kul att det kommer en säsong 3 också?!?! Jag vet inte med 100% eftersom jag bara hört av en bekant. Men det skulle vara förjävligt! Dom har redan nu svårt att få allt sammanhängande utan att det spårar ur, men vad ska hända i säsong 3? Tycker dom drar ut på det för mycket, jävligt trist! Självklart handlar allt om pengar men det gör inte mig mindre besviken eller mer tollerant för det. Eller har jag fel?
 11. Besserwisser

  Filmtips på TV

  Det håller jag inte med om. Det skulle i så fall innebära att det amerikanska folket hatar sitt eget land för hans filmer går ju även bra i USA. Och han fick ju faktiskt en oscar. Däremot är nog Fahrenhet 9/11 för dom som hatar Bush. Han har helt klart en tendens att gå för långt men hans filmer känns viktiga för de jag trr att det fått upp ögon för jänkarna vad som egentligen ågår i deras eget land. Jag gillar ändå Fahrenheit 9/11 det blir 3+ och Bowling for Columbine får en 4. Snick snack, personligen tycker jag det bara är bra att den ovetande blir upplyst om hur allt ligge
 12. Så Wayans brothers är med igen, dom var väl inte med i 3an? Det roliga är att dom ser själva på sina Scary Movie filmer som über seriösa, kommer ihåg att innan 2an hade skådespelarna skrivit på ett tystnadsavtal etc etc. Visst ryckte man lite på smilbanden när man såg 1an, men nu är det för mycket och man har dessutom blivit 5 år(?) äldre sen första filmen kom.
×
×
 • Create New...