Jump to content

ganska

Medlem +
  • Antal inlägg

    6
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Allt som skrivits av ganska

  1. ganska

    King Kong

    Ja då ska man väl skriva vad man tyckte om Peter Jacksons senaste verk "King Kong". Jag hatar att se sådana här storfilmer som blir hyllade i media. Det finns även en ganska enkel anledning, jag får låga förväntningar och filmen går inte att se objektivt. Man kan inte bara slappna av och njuta. För att komma till filmen, Peter Jackson kan göra storfilm. Han är en riktigt duktig regissör, tyvär så håller inte skådespelarna, med undantag för Jack Black, samma klass. Delen när dom är på dödskalle ön känns på tok för lång, och jag hittar egentligen bara en scen i hela filmen som jag tycker är riktigt bra. Specialeffekterna är mycket bra, kanske lite överdriva ibland, men mycket bra i alla fall. Och det är tur det, för om det inte var riktigt snygga specialeffekter i den här filmen så skulle den vara dålig. Det finns egentligen 3 saker som gör den här filmen sevärd/bra. Jack Blacks bisarra rollfigur och hans underbara rolltolkning, Peter Jacksons skickliga regi och snygga specialeffekter. Peter Jackson borde sluta göra sådana här storfilmer, jag vill se kompisfilmer som är självskrivna från Peter Jackson i framtiden. Det är ju det han är bäst på! 3/5
  2. Tack så hemskt mycket, nu blir det att leta på butikerna och allt sånt.
  3. Jag saknar första sången i Kalle och chokladfabriken, den när tjockisken ramlar ner i chokladen. Den är bara så sjukt bra!
  4. Jag söker namnet på en film som går ut på att man får följa en självmordsbombare under hans bilfärd när han spelar in ett band till sin dotter om varför han gör som han gör. Min lärare berättade om filmen men hon kunde tyvärr inte komma ihåg vad den hette så därför frågar jag nu er. Någon som vet vilken film jag söker?
  5. Sett väldigt lite svensk film som kom ut förra året, men jag såg i alla fall Zozo och kan väl uttala mig om den. Klart överskattad, den förtjänar på sin höjd "bäst foto", men då har jag inte sett dom andra filmerna och kan inte uttala mig om dom. Zozo tyckte jag inte var bra, halvkast skådespeleri och överdrivna specialeffekter som bara ger mig en jobbig känsla. Den komiska biten är inte på topp bortsett från några få scener som var roliga.
  6. I filmväg så fick jag "ethernal sunshine of the spotless mind" och "ebba the movie", sen fick jag pengar som jag har köpt massa film för:) Första inlägget btw, hoppas detta är ett så trevligt forum som jag fått intrycket av att det är:)
×
×
  • Skapa nytt...