Jump to content

mshh

Medlem +
  • Antal inlägg

    18
  • Blev medlem

  • Senaste besök

About mshh

  • Birthday 1989-08-02

Contact Methods

  • Website URL
    http://skonhet.phpbb2.se

Profile Information

  • Kön
    Kvinna
  • Plats
    Falkenberg
  • Intressen
    Kaffe, musik, film, mode, skönhet, resor och språk

Previous Fields

  • Kön
    Tjej
  • Favoritmusik
    Rock&pop

mshh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Rykte på forumet

  1. Jahapp nu har jag också sett denna filmen, som resten av Sverige också verkade göra.. iiihh!! Den var som jag trodde, bra men kanske inte superbra! Det funkar helt klart åt mig iallafall! Hehe..
  2. Ah, det har ingen betydelse
  3. Oh, vilket gensvar Då är det väl min tur att hålla med om att Michael Nyqvist är toppen (gillar honom skarpt i Så som i himmelen) och likaså Mikael Persbrandt, han är duktig, han är sexig men något enformig!
  4. Tyck till om Sveriges skådisar. Vem är egentligen bäst? Man? Kvinna? Själv gillade jag Johanna Sällström något otroligt innan hon tragiskt tog livet av sig.
  5. mshh

    Favoritpar?

    Jag satt och tänkte på detta häromdan och mitt val föll på Owen Wilson och Vince Vaughn, då tänkte jag speciellt på Wedding Crashers som är en utav mina favoritfilmer. De är döroliga båda två och utan dom hade filmen inte varit något. Så, har ni några favoriter?
  6. Min favorit är Daniel Craig från senaste filmen men det alternativet har du inte ens med så struntar i att rösta istället
  7. mshh

    James Bond

    Goldfinger är absolut bäst, och det var jag tydligen inte ensam om att tycka
  8. mshh

    Textat eller ej?

    Jag föredrar också med textning! Om man ska vara sån missar man ju alltid något då. Om man har textat så missar man lite av filmen för att man är koncentrerad på textningen. Men om man inte har textat kanske man missar vad som säger på grund av annorlunda dialekter. Så det är ju vilket som där egentligen!
  9. mshh

    Keira Knightley

    Oh, tack för tipset! Ska försöka få tag på filmerna. V for Vendetta har jag sett, på bio till och med, och den gillar jag skarpt! =)
  10. mshh

    Keira Knightley

    Jo, visst, jag ser likheten mellan Keira och Winona ^^ Men Keira sämst? Kan du ge någon förklaring?
  11. mshh

    Keira Knightley

    Har heller aldrig förstått varför folk ska jämföra människor på det viset. Det stör mig, helt enkelt! Har inte sett Natalie Portman i något annat än Star Wars, också bara sett en film med Kirsten Dunst. Kan inte hålla med om att Natalie är den sötare av de tre men som du säger, smaken är olika =)
  12. Jag är också en utav de där "skumma" filurerna som inte blir rädd av skräckfilm. Har försökt se många den senaste månaden men det är ingen som gjort mig rädd. Jag håller med om att jumpscenes är ett billigt trick, klart man rycker till liksom men annars så, nee..
  13. Du måste skämta? En fjärde film? Tyckte det räckte gott med den första!
  14. Det ska bli otroligt spännande att se denna filmen. Jag tycker för övrigt att tvåan är bättre än ettan och förhoppningen är då att denna ska vara allra bäst! Det blir nästan som godis då, att man sparar det bästa till sist.. hehe.. Återstår att se!
  15. Jag skulle vilja påstå att alla filmerna har sin speciella charm. Böckerna är i allmänhet bättre än filmerna men som många säger så tycker inte jag det är något som helst fel på Fenixorden, som bok. Varför detta? Tyckte den var otroligt spännande, sträckläste ut den Och den sjunde boken, någon som vet mer om den än när den ska komma ut?
×
×
  • Skapa nytt...