Jump to content

Mathilde

Medlem +
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mathilde

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 • Favoritfilmer
  En långvarig förlovning
 1. Lost in translation som alla ääälskade när den kom, vari den filmens storhet bestod förstod jag aldrig. Buhu, den stackars skådespelaren som inte får några huvudroller utan måste göra en reklamfilm som han i och för sig fick nån miljon för, och så är han för lång för duschen också! Verkligen jobbigt alltså. Jag kände ingenting för huvudpersonerna som verkade tycka väldigt synd om sig själva av ingen anledning alls. Moulin rouge var bara för mycket, var tvungen att avbryta p.g.a yrsel. Men musiken är ju bra. Kill Bill är jättebra, vad pratar ni om? Jag älskar den gamle mannen som lär henne strida! Däremot är Tarantinos nya usel men jag vet inte om den är överskattad. Hu vilken tråkig dialog den hade, han har tappat sitt sting!
 2. Bra att ni inte har skrivit Ed Woods filmer eller liknande lågbudgetvarianter som visserligen är dåliga men som ändå måste få finnas. Däremot Scary movie och liknande skulle världen klara sig bra utan. Spiderman 3 tyckte jag inte var dålig alls!
 3. Ni har nämnt många bra 80-talsfilmer, här kommer några till! Jag säger inte att de är de bästa, men de är bra: Morrhår och ärter -85 Bangkok Hilton -88 En fisk som heter Wanda -88 S.O.S -88 Rivierans guldgossar -88 Tjejen som föll överbord Tjejen som gjorde lumpen
 4. Hittade ingen lista här över de sämsta filmerna i historien! Jag har en hel rad men mitt absoluta lågvattenmärke var Bad santa. När jag såg den skämdes jag över att vara del av människosläktet.
 5. Jag tycker Mission impossible 3 var bäst i triologin... Riktigt bra scen när han hoppar på taket. Blev i och för sig lite besviken över att Felicity- Kerri Russell var med i fem minuter, hon var ju med på alla presskonferenser, blev intervjuad om hur det var att spela mot Tom Cruise och så. Sen dör hon på en gång och så var det slut på den insatsen! I ettan så blir det rätt löjligt när Cruise är helt övermänsklig i tågscenen, lite väl orealistiskt att han skulle överleva där. Men de där maskerna verkar ju jättebra, någon borde tipsa Jason Bourne om dem, om han hade en sån mask skulle han kunna hålla sig gömd hur länge som helst
 6. Jag har läst era teorier om vad som egentligen har hänt i filmen och de kan mycket väl stämma men varför ska man lita på vad Teddy säger? Han kanske bara vill rädda sig själv och i själva verket är han mördaren?
 7. Jag fattar inte varför så många klagar på den här filmen. Tycker inte den var i klass med sjätte sinnet men näst intill. Man fick många funderingar efteråt kring moral och värderingar. Gör de rätt som försvarar sitt sätt att leva genom att skrämma upp de yngre? Vad hade hänt om de hela tiden hade berättat sanningen, hade någon stannat kvar i byn/sekten av fri vilja? Övriga filmer av samme regissör är kassa.
×
×
 • Create New...