Jump to content

fylkemordor

Medlem +
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fylkemordor

 • Rank
  Cineast
 1. När du skriver skivor menar du då musik? Finns ju två format som stöds av olika musikbolag samt elektronikjättar. SACD (Super Audio Compact Disc) och DVD-Audio. P.S. Alla DVD-spelare och förstärkare klarar inte av dessa skivor
 2. fylkemordor

  King Kong

  Har nu sett originalet från 1933 och jag undrar när biljetterna till Jacksons King Kong släpps. Vilken dag? Hur dags? Varför kan man inte hitta information någonstans, varför görs ingen reklam.
 3. Här kommer en DVD-utgåva med tre skivor (ingen bonusdisc denna gång alltså) innehållandes de tre Star War-filmerna från 1977, 1980 respektive 1983. Denna utgåva namnges (på SweDisc.com) Star Wars Original Trilogy och kommer att finnas i en Fullscreen och en Widescreen utgåva. Vet ej om denna produkt kommer till Sverige på R2-DVD med svensk text. Kan det verkligen vara så att det är originalfilmerna som släpps innan en ända ändring gjordes. Innan de ändringar som skedde på 2000-talet, 90-talet och 80-talet(?). Men George Lucas som är känd för att lyckas mjölka ur varenda krona ur fansen borde väl ha tappat gnistan om han är så dum att han missar att hardcore-fansen skriker efter de ej uppifadde versionerna. Han ville väl bara att alla fansen skulle hinna köpa den omgjorda först så att de köper båda Bild finns på Axelmusic Länk till Axelmusic's sida för produkten
 4. fylkemordor

  Lost

  Okej, men jag tror inte att tv-bolagen vill att vi ska ladda ner (det är illegalt oavsett om man kan åka fast eller ej), de vill att vi ska betala för deras kanaler, se deras reklam. De vill att vi ska köpa DVD-utgåvorna osv. Så det är väl inte riktigt allmänt förfogande
 5. fylkemordor

  24 - Säsong 4

  SPOOOOOOOOOOOILER Inte endast Kiefer, vi har ju också Chloe från säsong 2 och 3. Sedan så kommer ju Tony & Michelle Almeida tillbaka vid ett-tiden mitt på dan skulle jag tro, och ex-president Palmer är med i de sista sex avsnitten. /SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOILER Undrar vad Jack Bauer gör när han inte ställs inför ett helvetes-dygn. Det börjar ju jämt med att han får börja jobba för CTU efter att ha blivit sparkad (eller nåt i den stilen) på grund av förra säsongens händelser. Förut blev man nästan lite irriterad över att Nina skulle dyka upp som skurk i varje säsong men nu när alla karaktärer är borta så tycker man att det är lite sorgligt, även om serien är lika bra (kanske inte riktigt) så förlorar den mycket på grund av de stora skillnader jämfört med förut som syns i rollistan. Hörde något om att Kiefer kanske till och med skulle sluta. Då är väl serien död?
 6. Nej, ingen av omgångarna har kommit på DVD eller VHS. Det stämmer att lite "extramaterial" släpptes på en VHS som handlade om tredje omgången. Personligen tror jag inte att ett tv-program (iallafall inte ett svenskt) skulle lyckas som DVD-utgåva. DVD-utgåvor av tv-serier säljer bättre. Finns dock undantag då "The Osbournes" kommit på DVD, men det är nog inte så vanligt. Svenskt program = nej!
 7. fylkemordor

  24 - Säsong 4

  Så vad tycker ni om säsong 4 av tv-serien 24? En sak jag retar mig på var att Michael Moore nämndes i avsnittet. Tycker inte om när verkliga offentliga personer nämns i en tv-serie där många stora roller består av påhittade offentliga personer.
 8. fylkemordor

  Lost

  Jo, men det finns ju en uppenbar nackdel med att ladda hem. Man stjäl upphovsrättsligt skyddat material och begår därmed en illegal nackdel. Likabra att vänta de där tre veckorna då gratiskanalen TV 4 ändå sänder Lost. Även om man ligger tre veckor före så är det ändå lika lång väntan mellan avsnitten. Vi behöver inte vänta tre veckor eftersom vi innan hinner få tidigare (för oss nya) avsnitt.
 9. Ska inte Anakin Skywalker vara typ 48 år gammal i slutet av den sex år långa Star Wars-trilogin, inte särskilt passande då han i slutet helt plötsligt ser ut som han gjorde när han var 22 år gammal. Om man nu blir ung igen i Jedi-himmelen så varför blev då inte Obi-Wan Kenobi yngre när han dog? Om man ersatte Sebastian Shaw med Hayden Christensen så skulle man ju lika gärna kunna ersätta Alec Guinnes med Ewan McGregor. P.S. Alla Star Wars-fans, hata mej nu icke för att jag uppmanar George Lucas att peta ännu mera i den gamla trilogin, som det framgår utav texten jag skrev så tycker ju jag att det är dåligt att Anakin är utbytt. Jag bara undrar varför George Lucas, som gillar att peta, inte petade mera.
 10. Man har väl ändrat lite i filmerna eller, t ex. slutscenen i Star Wars Episod IV är ju redigerad för DVD-boxen. Titta när man får se Anakins, Yodas och Obi-Wans spöken (eller vad man ska kalla dem) så kan ni kanske se en liten nyhet iallafall som inte finns med i VHS-versionerna och de versioner (vilka det nu är) som brukar visas på TV4.
 11. SKANDAL!! Den bästa låten kom inte ens med bland de fem bästa jag menar Nina och Kims låt. Och den bra låten nr 5 kom inte till final, hon var mycket duktig på att sjunga. Det ända som var bra med Tango var att hon hade snygga kläder och dansa kanon men vinnarlåten ska representera Sverige och inte Spanien. PS. Hoppas att vi kommer att få se mer av Nina och Kim
 12. vad tycker du?? Skivan och musiken är jättebra! Första låten "A Storm is Coming" sitter jag och funderar på. Filmen börjar ju med att Déagol och Sméagol fiskar. Så låten måste ju vara därifrån, eller. Det är den sorgliga musiken, och lite glad då man kan tänka sig ett hobsamhälle framför sig. Sen blir det fiol-musik och det tänker jag mig som att Gollum blir mer och mer beroende av ringen när musiken går snabbare och snabare. Annars är "Minas Morgul" klockren, Howard Shore är ju supertrogen mot böckerna och lyckas återskapa känslan. Speciellt med att Mordor-musiken låter lite skramlig lite ben-aktig. Precis som om den vore ett hån mot människorna. Minas Morgul är inte endast ondska det är också en människo-stad som Mordor som ett hån mot Gondor låtit förstöra, det har man lyckas återskapa! MYCKET BRA HOWARD!!! SHOOOOOOOOORE!
×
×
 • Create New...