Jump to content

snooze1987

Medlem +
  • Antal inlägg

    6
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Allt som skrivits av snooze1987

  1. snooze1987

    James Bond

    Älskade spion får min röst. Cool lakej (jaws), bilen är den mest minnesvärda av alla han kör och en jäkla bra film framför allt.
  2. Lite film som setts under helgen och gårdagen. Under belägring 2 - 5/10 Filmen är faktiskt helt okej, och den var guld värd i söndags till en ordentlig bakfylla. Good Will Hunting - 8/10 Välspelat drama som berör, man ville liksom hoppa in i tv:n och hjälpa Will att lösa allt. 8 1/2 - 3/10 Förstod inte ett skit. Sämst än så länge på imdb top250. Ringu - 4/10 Den amerikanska nyinspelningen är mycket bättre.
  3. En liten presentation kanske vore något? Här har vi den i alla fall. Är 22 år och kommer från skåne. Utelämnar mitt riktiga namn eftersom jag använder mitt nic på ett flertal andra sidor. Har väldigt bred filmsmak. Lite fakta om mitt filmtittande: När jag ser en film jag gillar så ser jag gärna fler filmer av samma regissör. Liksom många andra här så jobbar jag på imdbs top250-lista. Har även ett sido-projekt där jag försöker se alla filmer som vunnit oscar för bästa film. Favorit-regissörer är Kubrick, Tarantino, Cohen-bröderna och Hitchcock. Avskyr att inte se klart en film. Den må va hur dålig som helst, har jag väl börjat se den så vill jag se klart. Kanske inte så jättegivande. Men hoppas det ger er en liten bild i alla fall om vad jag är för en filur.
  4. Marley & Me. Där kom det tårar i massor i slutet av filmen.
  5. Schysst! Välkommen hit! Kommer du skriva något om Mulholland Drive månn tro? Skrev så här om den på ett annat ställe: "Blir inte riktigt klok på den här filmen. Väldigt spännande till att börja med, men sen blir det svårt att hänga med i svängarna. Fick läsa på lite efter filmen för att förstå vad som hände. Betyget pendlar mellan 6 och 8. Blir nog att se om den här någon dag, alternativt se om sista timmen."
  6. Så, då har jag också hittat hit. Har för närvarande sett Senast tillagd i listan för min del är Mulholland Dr.
×
×
  • Skapa nytt...