Jump to content

Scissora

Medlem +
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Scissora

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 • Favoritfilmer
  Adaptation Annie Amadeus Big Boyz in the hood Donnie Brasco Den sista färden Den vilda jakten på stenen Edwards Scissorhands Eternal sunshine of the.... Fucking Åmål Falsk som vatten Farligt begär Flugornas herre (den äldre versionen) Falling in love L.A. konfidentiellt Livet på landet Mitt Afrika Orfeu negro Ombytta roller Silkwood Shooting fish Tillsammans Titanic Terminator I och II Tootsie 24-timmarsjakten Trolltider Utvandrarna och Nybyggarna Working girl Återstoden av dagen
 • Favoritmusik
  Inte så uttlat längre
 1. Han satt med en stor grupp människor, utspridda över världen för att försöka hindra George Bush från att bli omvald till president. Det misslyckades ju. Mullholland Drive var fascinerande, jag gillar alltid filmer med ett lite sjukt anslag. Däremot tror jag tyvärr, liksom en del andra, att den mest var yta och inte så mycket innehåll. Har sett bättre filmer i den genre, där man faktiskt kunde knyta ihop konstigheterna bättre och faktiskt hade en tanke under hela vägen. Jag tror inte det är fallet i den här filmen.
 2. Jag vill inte ge upp men hitintills så är det så att de flesta science fiction filmer varit sopiga. Det är svårt att överföra utomjordingar speciellt till en filmduk på ett trovärdigt sätt. Det är bra mycket enklare att skildra dem i bokform. Aldrig har jag sett en utomjording se skrämmande eller verklig ut.
 3. Det visades en film för något år sedan där Orson Welles hade en stor roll. Ja inte den riktige Orson Welles, utan någon som spelade honom. I filmen var skådespelerskan Melanie Griffith med. Hon var den där Rosebud. Om du är vidare intresserad av mannen alltså. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad filmen heter.
 4. Scissora

  King Kong

  Fördomar har man ju. Ibland mer eller mindre. Filmen King Kong kan inte vara något att ha, det är min fördom. Inte om man är vuxen i alla fall. Inte om man är som mig i alla fall, dvs tycker en förvuxen apa är hiskeligt att göra en film kring.
 5. Jag favoriserar inte skådisen som är min avatar, jag är bara lik henne.
 6. Svenska serier är jättebra för det mesta! Här är några som jag kommer på just nu; Svenska hjärtan,, Glappet, Smash, Xerxes,, Trolltider. Helst ska det vara SVT-producerat.
 7. Romeo & Juliet har ett bra soundtrack. Det där verkar Baz Luhrman som även gjorde Molin Rouge tycka är en viktig grej. Det svänger!
 8. Jo min fråga om The bible gått som tv-serie är att jag som 3-åring, år 1976, var helt såld på en serie som gick på Tv om moseböckerna - när jag fick se omslaget till John Hustons film tänkte jag att det kanske var den som visades då för länge sedan.
 9. Var Johnny Depp med i Plutonen? Vart?
 10. Du jag håller med dig om Julia Roberts! Vad jag kan se så lyser hennes egen personlighet igenom i allt hon gör, och det är ju inte meningen. Lasse Hallström var inte nöjd med hennes insats i "Alla talar om Grace". Hon hade trots att han bett henne om att inte göra så, gjort sin roll på ett roligt sätt, d v s spelat som om det vore komedi. Gillar heller inte Renee Zellwegger och Clint Eastwood. Det var svårt att tänka ut en dålig manlig skådis, nog för att de finns men de är inte lika irriterande som dåliga kvinnliga skådisar eftersom dåliga kvinnliga skådisar (läs Zellwegger) bara för
 11. Två bröder har samma profession - manusförfattare, men det går olika bra och deras personligheter skiljer sig också åt. Den ena är glad och kommersiell och den andra har intellektuella pretationer och sliter sitt hår. Författarinnan vars bok ska föras över till film har legat med mannen som gett henne upplägget till boken från första början.
 12. Är det Peter Jackson som ska bort? Det motiverar jag med att övriga tre regissörer haft sina kvinnor med i roller i sina filmer. DET stämmer i alla fall, kanske Jackson också haft, vad vet jag? Kanske var du ändå ute efter något annat?
 13. "L.A. konfidentiellt" passar in i sammanhanget och vill du bli riktigt nostalgisk varför inte "Tillbaka till framtiden". Själv har jag börjat gilla filmer med 80-talskänsla väldigt mycket.
×
×
 • Create New...