Jump to content

mikaelh

Medlem +
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mikaelh

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/01/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Har inte svarat
 1. mikaelh

  Förslag.

  Jag har funderat på att skapa en webbplats med recensioner från filmer, som medlemmar skriver. Enkelt sagt. Ungeför som Bio.nu fast ändå annorlundare. Så nu undrar jag om ni har några förslag eller synpunkter på olika avdelningar, funktioner m.m. som ska finnas på sidan, för att den ska bli bra och värd att besöka. Tacksam för svar.
 2. att man ens behöver ha den röstningen? boken och åter boken kommer vara bäst, filmen kan inte ens mäta sig mot böckerna. den som säger att filmerna är bättre än böckerna har inte förstått det underbara med lotr.
 3. totalt ointressant ämne. vem är snyggast i lotr? snälla!
 4. en ny karaktärer kommer i ROTK. boromir och faramir's halvbror. läs allt här: http://bbspot.com/News/2003/01/jaromir.html
 5. TTT blev en stor besvikelse så jag har absolut inga förväntingar på ROTK, förutom att ringen förstörs.
 6. självklart ROTK, Matrix Reloaded o Revolution och Hero. är det nått bra man har missat tro?
 7. noop, inte den bästa filmen någonsin. det finns många mer men den kan vara en bland de bästa filmerna, kanske.
 8. jag tycker att så klart Andy Serkins gjorde bästa prestationen tillsammans med Ian Mckellen. Bästa scenerna med dem är när Gollum pratar med Sméagol och Sméagol vinner. Sen Gandalf när inte han får ha sin stav med sig in och han försöker låte som en ledsen hund.
 9. är mycket besviken. de har ändrat hela storyn och förstört den, det kommer att bli kul att se hur de lyckas att göra hela storyn bra i nästa film. men gollum har de lyckas med, helt bäst. men det andra, ush!
 10. såg extramatrialet i förra helgen. mkt koolt, speciellt med alverna i fylke och när de lämnar vattnadal. Frodo ska ta täten och leda brödraskapet till mordor så när de håller på att gå så frågar Frodo Aragorn "Åt vilket håll ligger Mordor?". Lite smått kul. Sen i Lothlorién när Legolas pratar om Lembas med Merry och Pippin. Han säger att en bit räcker till en man och sedan när han går frågar Merry hur många Pippin åt. Fyra.
 11. någon som fick tag i 00:002 biljetter? fick tag i 20:00, de andra blev slutsålda på 20 minuter.
 12. damp! du måste totalt var helt blåst. "Har man döpt filmen..." Du har antagligen inte fattat något om lotr så kom inte med dåliga och totalt oväsentliga påstående.
 13. Vart hittar man ett svenskt bra lotr forum? inte sånt här skit där det är dött. har inte hittat något än.
 14. mmm helt klart när brödraskapet springer in i Lothlorién på fälten sen när Halrod (lr vad han hette) kommer fram. sen är scenen med Bilbo och Gandalf när de röker pipa och Bilbo säger att det kommer bli en kväll att minnas. just det.
×
×
 • Create New...