Jump to content

davvie

Medlem +
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About davvie

 • Rank
  glad grek
 • Birthday 12/26/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Plats
  Uppsala
 • Intressen
  Film, musik, vara med polare.

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  www.filmtipset.se/davvie
 • Favoritmusik
  Allt möjligt.
 1. Jag såg Arlington Road för några dagar sedan och blev positivt överraskad då jag inte hade hört någonting alls om filmen innan. Jeff Bridges är riktigt bra och fortsätter övertyga i varje ny film jag ser med honom. Tim Robbins känns lite stel men gör ändå en helt okej insats. Musiken är bra rakt igenom även fast den inte är överdrivet utmärkande. Trots att slutet känns väldigt konstruerat och osannolikt gillar jag det verkligen. Men det känns som att manusförfattaren utan tvekan kunde lagt ner lite mer jobb på den delen så att jag inte skulle behöva störa mig så mycket på det. Nu låter det som
 2. Lite sen kanske, men grattis mannen!
 3. Hade inte önskat mig några filmer men fick följande ändå. 21 grams Wag the dog Gosskören Känner mig nöjd även fast jag har sett dom två förstnämnda tidigare. Jag fick även sällskapsspelet Master of Movies som jag ser fram emot att spela. Tråkigt nog stod alla frågorna på norska men jag var iväg och lämna tillbaka spelet idag. Måste dock vänta tills nästa vecka innan dom får in svenska utgåvan.
 4. Tack så mycket alla! Jodå, det får jag nog. Många som tror jag får tunt med presenter eftersom jag fyller år så nära julafton. Men mina föräldrar har alltid sagt att det inte alls är så. Eller har jag kanske blivit lurad hela min barndom...
 5. davvie

  Musik

  Kung Henry vann ju Poetry Slam SM förra året, och jag håller med om att han är grymt duktig. För övrigt är han världens kändaste person i Uppsala.
 6. Min morfar hade tolv syskon, alltså var dom 13 barn i familjen.
 7. davvie

  Musik

  Har aldrig varit på någon konsert och haft sittplats. Men jag kan tänka mig att det skulle kännas ganska segt att sitta still när man ser alla framför scenen röja loss som fan.
 8. davvie

  Musik

  Har man sittplats förstår jag inte ens grejen med att gå på konsert. Då kan man ju lika gärna sitta hemma i soffan och lyssna på skivan. Sen om det ska vara inne eller utomhus beror ju helt på vad man ska se. Ett exempel när inomhuskonserter passar bäst är hiphop. Närheten till publiken är viktig och det ska vara trångt och svettigt, vilket det blir bäst inomhus. Däremot, som även Lestat sa, så ska en tung rootsspelning avnjutas utomhus. Det är inte alls samma tryck utan mer avslappnat gung i publiken, och då passar det att vara utomhus. En annan anlendning till varför reggaekonserter nästan a
 9. Nu slår jag allas vinser Spelade 15 kronor på tre olika nummer och vann Gudfadern-boxen. Kände att jag hade flyt så satsade på ett nummer till och vann Mean Machine. Lite senare när farsan skulle visa att även han kunde vinna så satsade jag ännu en femkrona och vann Tomb Raider. Satsade alltså sammanlagt 25 kronor, ganska värt alltså. Det var förövrigt början till min DVD-samling, och på sätt och vis det som fick upp mitt intresse för film, tänker mest på Gudfadernfilmerna då.
 10. Jag har inte sett Karate Kid. Angånde Harry Potter kan jag bara säga att det jag sett suger hårt. Har sett delar av första filmen, och hela tredje filmen. Allmänt irriterande huvudkaraktärer, löjligt och segt. Inte speciellt snygga effekter heller tycker jag. Förstår om en 10 åring uppskattar Harry Potter, men att se att så många äldre gör det skrämmer mig.
 11. Den är bra förutom att Uppsala ligger i ett sånt område där man inte kan zooma in särskilt mycket. Men ganska kul att kunna checka pyramiderna i Egypten eller Eiffeltornet när man inte har något bättre för sig.
 12. Ser nästan bara film på Canal+ och SVT, just på grund av den tidigare nämnda reklamen. Dock är det väldigt sällan jag över huvud taget ser film på tv. Jobbigt att behöva anpassa sig efter en speciell tid när man lika gärna kan fixa filmen från annat håll och se den när man vill. En fördel med Canal+ jämfört med många andra kanaler är att dom sänder i stort sett alla filmer i 5.1 ljud, men jag har märkt att även SVT börjat göra det mer och mer sista tiden.
 13. Njae, jag är skeptisk. Nu vet man ju inte särskilt mycket ännu, men bara idén med en ny Turtlesfilm låter tveksamt för mig. Att jag dessutom aldrig hört talas om regissören får mina förväntningar att sjunka ytterligare. Någon som vet om det kommer vara en helt ny film eller en uppföljare till dom tre andra? Jag tippar på det första alternativet i alla fall. IMDb
 14. davvie

  Musik

  PUBLIC ENEMY kommer till Mondo i Stockholm 13/11. Äntligen får man en chans att se legenderna Public Enemy live. Biljetten går på 295 kronor plus bokningsavgiften. Ganska dyrt alltså, men utan tvekan värt. Någon mer än jag som ska dit?
 15. Kan du vissla Johanna? Jag vet inte hur många gånger jag sett den på julafon. Inte överdrivet bra, men så där lagom rolig och mysig.
×
×
 • Create New...