Jump to content

roadwarrior

Medlem +
 • Content Count

  4,622
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by roadwarrior

 1. Viva Manchester! Wayne Rooney kommer sätta dit er alla!
 2. Haha ja, för mig som United-fan svider det givetvis. Men om det kan glädja någon på det här sättet känns det värt det . Sprid den vidare till era vänner, de andra bidragen är helt värdelösa och går inte den här vidare är det fel på världen.
 3. Tävling i Svenska Spel. Det här är en av de tävlande. Ren och skär glädje. Och nej, det är inte jag.
 4. Tråkigt det där med Eastern Promises, trots bakfylla och svårt att hålla sig vaken upptäckte jag en grym film. Såg den på en pressvisning och tycker den på många sätt överträffar A History of Violence som inte riktigt nådde ända fram till mig. Har också bokat lite biljetter till festivalen, dock bara nu till helgen eftersom jag reser bort nästa. Hittills: Jack Brook Monsterslayer - Robert Englund, monsterslayer, monster...måste jag säga mer? American Crime - Mycket snack ändå biljetter kvar, jag slog till. Suprisefilm 1 - Varför inte? Funderar även på nyinspelningen av Halloween me
 5. Manchester United är det enda jag tänker säga. Vinst igår! Oje.
 6. Första gången jag såg Lost Highway var den fullkomligt obegriplig. Vid nästa titt, när jag även sett Mulholland Drive och analyserat den, blev det lättare att förstå. En otroligt finurlig berättelse.
 7. Chucky är världens i särklass dummaste filmidé. Vilket gör genomförandet till helt fantastiskt! Första Chuckyfilmen är så mycket kult som det kan bli. Brad Dourif som sitter och mässar "dumbalaaaa" på golvet i en leksaksaffär, genomgående genialt. Dessutom finns det inte enbart tre filmer om Chucky utan fem. Förutom de tre som ingår i originaltrilogin finns ju just Bride of Chucky och nya Seed of Chucky. Jag har sett dom allihop.
 8. Hoho vilket geni jag är! Återigen, jag hinner inte lägga upp bilder, bara svara på frågor .
 9. Hehe, jaa såklart det stämmer. Kör gärna vidare, jag har ingen bild att lägga upp
 10. Va fan...är inte Molina med i ...Boogie Nights?
 11. Brittany Murphy - Don't say a word - Michael Douglas
 12. Kan det vara "Beetlejuice" från 1988? Geena Davis som nyblivet spöke vill jaga ut de levande ur sitt hus. Eller "Nothing but trouble" med Chevy Chase från 1991? Dan Aykroyd är domare med en minst sagt märklig näsa... De fullvuxna bebisarna låter som Nothing but trouble. Såg filmen flera gånger som barn men har inga bestående minnen av filmen utom just den äcklige gamle mannen, de fullvuxna bebisarna som spelar kort och många explosioner på slutet. Bra grejer.
 13. Hurra! The Roadwarrior!
 14. roadwarrior

  Musik

  Jag avnjöt Acceleratorfestivalen utanför grindarna. Satt på en liten gräsplätt med bra utsikt över stora scenen. Huvudattraktionerna blev Rufus Wainwright och Bright Eyes givetvis, främst för de sistnämnda jag kom dit. Efter att ha sett Bright Eyes på Debaser Medis tidigare i år var jag en aning skeptisk då den konserten bjöd på lite överraskningar och var på gränsen till tråkig. Accelerator lyckades däremot tända Oberst och han rockade loss till både nya och gamla låtar. När Calender hung it self gick i gång i en mästerlig version var kvällen räddad, sorligt att han skriker så sällan numera.
 15. Det är ju inte för inte man är en av forumets äldsta medlemmar . Jag kan de där sakerna! Tack för gratulationerna allihop! Firade med att se Die Hard 4.0, hoho länge sedan jag såg sådan sjuuuuk action! Det var ju en jävla orgie!
 16. Har hört att Expressens TV-bilaga ska vara mjukare att sitta på. Mja det är ju ett helt annat material som jag minns det. Ogillar Expressen som koncept.
 17. Du får väl ta å sjunga lite då Perhaps...är dock lite rädd för misstänksamma blickar.
 18. Täääck! Givetvis var jag tvungen att svänga förbi här en stund och undersöka hur många som uppmärksammat min 22 års dag! Ska fira den med att se Die Hard 4.0 och är vid gott mod efter att ha sett Czechflashs höga betyg! Woho!
 19. Jag såg faktiskt filmen på galapremiären och fick en skymt av Reinfeldt innan han blev nedsprutad. Min recension stod att läsa i tidningen Resumé för några veckor sedan. Vill minnas att kontentan av recensionen var: "alldeles för lång".
 20. Jag förstår inte ett ord av vad du skriver. Men jag tror på drömteorin!
 21. Jag sitter och häckar på Aftonbladets Tv-bilaga. Det är ganska tyst här.
 22. Jobbigt...till och med jojje ger den 5.... jävlar att Kalmar inte visar den
 23. Grattis La Diva....det är du värd
×
×
 • Create New...