Jump to content

Mr.Neill

Medlem +
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr.Neill

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/05/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.imdah.com

Profile Information

 • Intressen
  Musik, anime, film(döh), dod

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Jurassic Park, fear and loathing i LA , SP Ryan, Million $ Baby,,
 • Filmer jag vill se
  King Kong, Narnia.. Shannara.
 • Favoritmusik
  ImDah, Stutterfly, Soad, Painfield.. mm
 1. Oj nu har Expressen fått nys om huvudrollsinnehavaren. http://www.expressen.se/noje/1.777055/robbie-erovrar-rymden Detta ska bli mycket intressant att se hur "känslan" blir i filmen.. Robbie känns lite för sprallig för att Kirka. fast iofs: "– Men jag kan inte säga något om vem vi förhandlar med för rollen än. Ni måste vänta."
 2. är det ok om man sett klippet 5 ggr och skrattat högt för sig själv alla gånger? Ser väldgt mycket fram emot denna. men när har den premiär?
 3. Nu går det att läsa på http://www.imdb.com/title/tt0369610/ att det inte är nån annan är gamle JP räven Joe Johnston (jp3) som ligger bäst till att få regissera den härliga uppföljaren. Där går även att läsa att Keira Knightley ryktas ha rollen som en vuxen Lex. (illa) Men rykten går ( http://img207.imageshack.us/img207/6587/spielbergscanqw6.jpg ) att Spielberg kanske inte vill släppa tyglarna ännu..
 4. Jag läste att Robin Williams var "desperat sugen" att få rollen som Jokern. Han om nån skulle väl kunna spela vansinnig pladderkvarn.
 5. 1. "Day of Defeat" - Mod till halflife, andravärldskrigetmiljö där man ska "ta flaggor" har spelat det i ett par år nu och är helt fast i det! 2. "Landstalker" - Man styr en figur vid namn Nilgel genom ett äventyr på sega megadrive som är klockrent. Musiken och storyn är oslagbart, samt möjligheten att hitta gömda saker överallt (svärd, skor.. etc) 3. "Shining Force II" - Även det till Sega Megadrive. Ett Rpg med otroligt bra story liksom Landstalker, det som gjorde spelet till ett av de bättre är stidsystemet. mycket strategiskt och taktikkrävande.
 6. När ronja å Birk hoppar över avgrunden är det filmat på ett tak tillhörandes en Domus butik.. med nån slags kuliss framför dem.. läste det i en bok om filmen för ett bra tag sen.
 7. Mr.Neill

  Musik

  Måste bara nämna mitt eget Band här. ImDah Mitt favoritband.. hehe.. Har spelat ihop i ca 3 år och hör till den lite "tyngre" klassen musik. finns demos å videos att titta på! (jag spelar bas)
 8. hahaha Själv blev jag Sparven Jack!
 9. hehe.. läser här http://www.spielbergfilms.com/jp4news.html att Sam Neil dementerar dom läskiga rykterna i en radioshow. på samma sida gåt att läsa att
 10. Mr.Neill

  Lost

  säsong 2 av lost alltså..
 11. Mr.Neill

  Lost

  enligt denna sida http://www.lost-tv.com/ så sartar nya säsongen den 21:a september.. i usa .. ungefär om en månad alltså..
 12. Jag gissar på simon west (tomb raider, con air) läste nånstans att det inte skulle vara i djungeln .. å att dinosaurierna skulle ha fjädrar..
×
×
 • Create New...