Jump to content

tokig flicka

Medlem +
 • Content Count

  779
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tokig flicka

 • Rank
  Too mutch beer for this lady!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Tjej
 • Favoritfilmer
  The Princess Bride... Helt Klockrent =P
 • Favoritmusik
  Tenacious D
 1. Jag har sett båda delarna av Kill Bill nu, är rätt sent ute, är inte så mycket för blodiga filmer annars. Men jag är inte så imponerad måste jag säga. Vol 1 kändes alldeles för overklig för min del, det var mest fontäner och en övernaturlig människa.. Jag syftar då på scenen då "B" tar sig an gäng-ledaren (vad hon nu hette). Vol 2 däremot gillade jag bättre.. det är klart godkänd..
 2. Jo jag har vart där och snurrat, men sådana saker ger mig noll förståelse för konceptet och det gör saken bara värre. Är rätt inbiten i denna filmen och har vart med och diskuterat från början.. Men det tar bara stopp i skallen när man verkligen verkligen vill förstå något och allt bara flyter ihop. Om man ser filmen i sin helhet så har jag svårt att tro att något i denna filmen kan vara ett sammanträffande..
 3. Aaaaaaaaaaaargh, jag fattar inte, fortfarande inte alltså. Under min paus i forumet så såg jag nog filmen tre gånger (jag älskar den). Och idag passade jag på att se den igen eftersom den ändå gick på TV. Psykologen, blev lite knäckt på henne idag. När Donnie berättar för henne om Frank, alltså under andra hypnossektionen, då säger hon massa saker till honom, alltför vettiga saker, vad menas med detta och varför säger hon det? Varför vaknar hon till när motorn har ramlat ner i Donnies rum? Varför får man se alla vakna människor? Samt Frank, som tar för sitt högra öga, vet han egentligen vad som skulle ha hänt honom o att han nu slipper undan det? Hjälp mig ! EDIT: Sen så har ni tänkt på detta? När Donnie står o hackar Frank i ögat med kniven så blir det ett speciellt ljussken. När den rödklädde joggaren lyser med lampan vid festen så är det samma sorts ljussken. Hjälp mig !
 4. Christian Slater är även med i Young guns II där vi även har Emilio Estevenz. Sen tog min kunskap om skådisar slut
 5. Säg något som jag inte redan vet Måste säga att alla de nya grejerna gör mig förvirrad, inget ovanligt kanske.. Men hörde ett rykte om en dejtinglinje med, kan se en dejt med roadie framför mig.. R: Donnie Darko.. blablabla buffy.. blablabla.. Donnie Darko.. Tös: jaha.. R: MOAHAHAHAHA!!
 6. Jag har då målat min avatar heeeelt själv... Så den slår ni ALDRIG, hör ni det?? ALDRIG!! Kan förövrigt tilllägga att det är på tok för mycket för mig att läsa ikapp.. Så jag får ge upp
 7. Muaha, tror dom ser fel Men tack ändå
 8. Fröken Sverige Denna filmen gillar jag skarpt, den ger många svar och är rätt störd, många roliga repliker och skådespelare. En tjejs dröm om att få vara som alla andra, men samtidigt udda. Moa umgås med sina politikinriktade vegan-vänner, dom protesterar mot diverse saker, MC donalds och pälsindustrin. Men i hemlighet hemma i sitt torp är det Moa som sminkar sig och lyssnar på Patrik Isaksson. Moas stora problem är att hon inte har styrkan att vara den hon vill vara, hon hänger sig fast vid sina vänner och den såkallade kärleken Conny, Conny som i sin tur enbart utnyttjar Moa. Sen träffar hon André, en snobbig kille och Moa blir kär. Dock håller inte kärleken alltför länge då det visar sig att André inte bara lägger ner sin energi på Moa. Moas föräldrar i sin tur har fosterbarn, hur många som är deras och vilka som är fosterbarn framgår inte direkt, men filmen utmärker Jens, en kille med stora problem, han är oengagerad och en sk värsting, bryr sig inte om någon eller något, tills Moa och Jens skapar ett band som ingen kommer igenom, tillsammans tar dom strid för att Moa skall få vara den hon vill, en tjej som bär BH och som samtidigt kämpar för djurens rätt. Tova Magnusson-Norling står bakom regin och har gjort det bra, musiken, scenerna och allt klaffar, filmen är fylld av humor och "sorg". I rollerna finns bla: Alexandra Dahlström Sissela Kyle Magnus Roosman Leif Andrée 4.5/5
 9. Wooohoooo.. Hej? Blev lite chockad när jag tittade in här måste jag säga.. Nice work Peo.. Dock fattar jag inte riktigt hur jag hittar till allt nu.. Får nog "hänga" här lite mer
 10. Jag måste säga att ni är jävligt udda och speciella, men man får allt garva när man läser vad ni skriver.. Härliga människor..
 11. ehum.. är inte hober mindre än dvärgar ?eller är det jag som är helt bprttappad ? :S Jag vill vara en alv.. *skaffar längre ben*
 12. okej, jaja.. Detta räcker nästan för mig.. Min mening var aldrig att hoppa på någon, jag tycker dock att lestat tar i allt för mycket ibland och att du tofu tar åt dig är rätt svårt för mig att se eftersom jag aldrig ens tänkt dig i de banorna. "om ni nu klassas vuxna" jag vet hur gammal roadie är.. inte hur gammal lestat är, men jag vet att han är vuxen och som sagt, det var inte menat på det sättet som tofu tog det. EDIT: jag är 21.. och försöker inte vara vuxen, även om jag "förväntas" vara det.
 13. Ahhh, fan vad ni är bäst... Sitter och flinar genom hela tråden.. TYcker ni skall köra.. Gör verkighet av en "dröm" det är då det blir något minnesvärt. Det är väl fördmodligen inget ni kan knåpa ihop på ganska precis ett år men det skulle nog blivit ruskigt skoj.. o jag vill osså vara med.. LoTR har lagts på hyllan sen RotK. (jag är en hemsk människa) Men nu låter det nästan skoj ju... Vem får jag vara med mina 165 ?
 14. eh, jag gillar dig i allmänhet. men när du slänger ut dina käcka pikar som verkligen betonar hur jävla barnslig du är egentligen...så gör du bara dig själv en otjänst. sluta jiddra om vad som är offtopic som du anser att det är, och fortsätt damma. kom inte här och döm i slit och släng trådarna som självutnämnd präktskalle, och låt oss som vill mingla i fred. ett forum skulle dö om inte vi fick lajja lite...haja. annars så är du söt gubben. men låt Peo sköta jobbet vad som är rätt och fel, och fortsätt och undra hur mycket du får i månadspeng istället. jag vill inte va taskig på något sätt eftersom jag gillar dig och att du tillför mycket ontopic här på forumet, men du är inte moderator här...Peo är det. Det där bevisar bara hur barnslig du är.. Sluta ta åt dig och "hoppa på" det är ju bra att någon gör det grönsak gör.. Tänk annars hur forumet skulle sett ut. De flesta trådar i mingel brukar sluta offtopic, rätt trist, det finns ju en anledning till att de folk försvinner (läs jag) Ibland kanske man vill ha det lite mer ONTOPIC. Verkar vara svårt här när diverse användare ser detta som ett ställe där man kan vara tyken och dryg mot andra, för ingen bryr sig.. Jag säger inte att jag är en ängel, jag har väl gått lika mycket offtopic som andra, samt vart tyken mot en del. Men det finns gränser på vad man kan och inte kan säga, det är så jävla lätt att sitta bakom en skärm och säga att si och så är det. Stämmningen på forumet är mer "dra åt helvete med dig din idiot" än "du skulle sett det suveränt sköna filmen jag såg igår kväll" Chattar finns det gott om på internet.. Forum som är lika bra som Peo's är det svårare att hitta.. Försök sköta er en aning istället och var lite mer vuxna om ni nu klassas som vuxna ålersmässigt.. Ja Väglus, du räknas som vuxen.. /Anna som börjar blir redigt irriterad på alla smilefinkar på bio.nu
 15. Och du gnäller på ... Sen å andra sidan så tycker jag att det är rätt mycket offtopic att påpeka att det är offtopic så jag är fanimej inte så mycket bättre själv..
×
×
 • Create New...