Jump to content

DanielJ

Medlem +
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DanielJ

 • Rank
  Medlem
 1. Bästa: När jag placerade mig 2a plats i en tävling för ett par år sedan, var bara där för att ha lite kul och tog det hela inte så seriöst, men när jag märkte hur bra det gick och hur många bra elit personer jag slog så blev jag överlycklig. Fast de känns som de är i en kategori, sedan är ju även första gången jag träffade flickvännen ett oförglömligt tillfälle. Sämsta: Antagligen när jag fick reda på att min morfar dog, var inte speciellt länge sedan och kom ganska plötsligt, så var mycket deprimerande hur fort livet kan ta slut.
 2. Ja, kvaliten är så sinnessjukt mycket bättre, kollar inte på vanliga DVDs längre för de ser så dåligt ut i jämförelse. Fast jag har en 110" duk och full HD projektor inkopplad, så lite skillnad kanske mot en 42" tv. Kan ge lite personliga erfarenheter varför Blueray kommer vinna (och vinner). *Bättre lagringsutrymme, vilket gör som att många filmer i dagens läge måste släppas på 2st skivor på HD-DVD *Sony PS3, vilket är extremt populär, har den inbyggd. *"Blu-ray Disc has gained a large amount of support in the corporate world,[76] with companies such as Apple, Dell, and Panaso
 3. Jag var själv mycket skeptisk när jag började kolla på entourage, men nu är det klart en av de besta serierna som visas på TV. Den är väldigt lättsam, sexskämt, knarkskämt, men ändå på ett bra och roligt sätt så det blir roligt och inte töntigt som de flesta andra serier. Verkligen bra skildring av nöjeslivet i usa, riktigt coolt hur de kan få det att verka som det är så på riktigt, och de är antagligen de också. Mycket bra skådespelare också, Jeremy Piven (Ari Gold i serien) är en personlig favorit!
 4. Gick inge viadre, under 50%, tror jag har varit medlem här för kort tid för att få någo bra på denna. Vi får se om de börjar arta sig om nåra månader.
 5. DanielJ

  Ny medlem

  Tja är ny, ska kolla så siggen blev bra till slut. den beskriver lite vad jag jobbar med
 6. Jag tyckte att Deus Ex Machina-delen förlöjligade filmen lite, sabbade lite väl mycket med allt sånt här, därför första filmen var den enda bra. Och en 100 andra anledningar också självklart.
 7. Jo, vi har också testat göra lightsaber med adobe after effects, blir faktiskt riktigt coolt, och tog inte så lång tid. Men antagligen gör de väl de om de ska se bra ut, som daarcos. Mycket creds till dig och denna film!
 8. DanielJ

  Bond 21 - 22

  Jag ser verkligen fram emot nya bond filmen, hoppas på häftigare bil denna gången, tycker aston martinen var lite löjlig om man jämför med tidigare år. Kanske en audi R8...? Fast aston har väl köpt alla rättigheter
 9. DanielJ

  Iron Man

  Ser verkligen fram emot denna filmen, storyn verkar lite halvkass men man kan se fram emot grymma specialeffekter och många overkliga scener. De som inte har sett att han kör en audi R8 i trailern behöver verkligen kolla på den en gång till, ser fram emot denna bil i många filmer eftersom den är så fruktansvärt snygg.
 10. Jag tycker att Expressen och aftonbladet är skräp, de försöker verkligen bara sälja lösnummer och de märks på innehållet. Däremot aftonbladets nätupplaga kan vara riktigt bra, för de spenderar så mycket tid på den så de är ledande, går inte att jämföra mot tex. dn.se. //Daniel
 11. Vet inte varför, men jag gillar tecknat/scifi Heroes Stargate Southpark Futurama Kyle XY scrubs Supernatural Rekomenderar verkligen dessa, om ni inte har testat nån av dessa så borde ni de.
 12. Ser verkligen fram emot denna film, som många av er andra (pil uppåt) så gillar jag Lynchs stil! Någon som vet när den kommer på blue-ray i sverige? /Daneil
×
×
 • Create New...