Jump to content

Psylocke

Medlem +
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Psylocke

 • Rank
  Transformer
 • Birthday 01/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Plats
  Sverige
 • Intressen
  Musik, filmer, böcker och datorn.

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritmusik
  Allt möjligt
 1. Enligt Aftonbladet ska Mikael Persbrandt vara aktuell för en roll i The Hobbit. Enligt artikeln har hans karaktär en nordlig prägel, så det kanske kan bli någon riktlinje för spekulationerna, om detta nu stämmer över huvud taget. Beorn?
 2. Oj, svår fråga, några tankar:
 3. Okej, efter en månad i någon form av isolering i lägenheten har jag då till slut sett klart The Wire. Jösses, vilken resa. Tror inte jag kan skriva någonting sammanhängande om serien som helhet eller mina intryck från den, det går bara inte. Jag kan bara applådera skaparna av serien, det är en bedrift när man som tittare bryr sig om varenda karaktär nästan från första början ändå till seriens (eller karaktärens) slut. För folk som dör är det gott om, och tragedierna är många, men det nästan 'dokumentärslika' genomförandet gör att precis allt känns äkta och extremt verklighetstroget. Det sk
 4. Efter bara sisådär två månader fick jag i förrgår hem min The Wire-box med alla fem säsonger. Play.com skickade ett paket som försvann någonstans, och efter några om och men skickade dom en gratis ersättning. Började nyss se andra säsongen och det lovar gott.
 5. The Riddler skulle kunna funka. I The Dark Knight var ju Batman på efterkälken mest hela tiden och hängde inte med i svängarna när Jokern var i farten. Tredje filmen skulle kunna bli mer av en hjärnornas kamp mellan Batman och Riddler, som hittar en jämlike i Bruce. Hursomhelst litar jag på Nolan & Co, och hoppas det blir en grym tredje (och sista) film.
 6. Skönt att höra att jag inte är den enda som har problem, hoppas det löser sig på något sätt.
 7. Någon som har kollat in Luther, av BBC? Går på TV4 just nu, men jag märkte att avsnitten som visas där är gravt nedkortade från ursprungliga 58 minuter, så jag skulle inte rekommendera att se serien där. Dessutom är reklamen dom kör just nu helt horribel, eftersom dom uppenbarligen kör kortare reklampauser, men istället många fler avbrott. Hursomhelst, säsong 1 består bara av sex avsnitt, men jag tyckte de var riktigt bra. Serien handlar om DCI John Luther (spelad av Idris Elba, aka Stringer Bell från The Wire), hans arbete med mordutredningar, hans komplicerade förhållande till sin fru (s
 8. Psylocke

  VM 2010

  Stackars domaren. Grymt tråkiga första ~60 minuter, men sen blev det rätt underhållande och sen i förlängningen rentav grymt spännande. Holland spelade förjävla fult och borde haft ett antal röda kort redan i första halvlek, och förtjänade nog varenda gult dom fick. Spanien vann rättvist och målet av Iniesta var snyggt. Bläckfisken Paul är min nya idol.
 9. Psylocke

  VM 2010

  Men vafan, både Ghana och USA är ju roligare än Tyskland och England. Varför måste en av dem åka ut redan i åttondelen?
 10. Tror nog New Moon är den sämsta bland alla seriösa filmer jag sett. Den fick den första filmen, som var medioker på sin höjd, att framstå som ett mästerverk.
 11. Har bara sett säsong ett än så länge, men den var å andra sidan förmodligen bland det bästa jag sett, så det kändes som ett bra köp.
 12. Serien är fantastisk, den var ett rent nöje att titta på. Men jag är lite tveksam till filmatiseringen, kan gå lite hursomhelst känns det som. Hoppas verkligen dom behåller den humor som gjorde serien så bra, men den kanske försvinner när Hollywood-nissarna är framme och trixar. Om inte annat lär det väl vara effekter som energin läggs på (samt 3D förstås), men jag lär hursomhelst se den på bio.
 13. Det var dåliga nyheter, tror han var perfekt för ändamålet. Hoppas dom hittar någon ordentligt bra ersättare så att det här blir av.
 14. Beställde The Wire från Play.com häromdan, och det verkar ha skickats iväg nu. Mums.
 15. Lite blandade favoriter: Bells of Notre Dame - Grymt bra intro till filmen med mysig musik som sen går över i ett Dies Irae-tema. Hellfire från samma film är i mitt tycke den bästa skurk-låten bland alla Disney-filmer. Introt till Tarzan har också skön musik, och Djungelboken har nog den bästa avslutningsmusiken. För att nämna några andra; Hero har genomgående fina teman, likaså . Transformers hade kanske bättre musik än vad filmen förtjänade. från Saving Private Ryan är ruskigt fin, men John Williams gör ju sällan dåligt ifrån sig. Som tidigare nämnts är Ennio Morricone alltid rä
×
×
 • Create New...