Jump to content

Cooper

Medlem +
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cooper

 • Rank
  Enter the world
 • Birthday 07/28/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Plats
  Göteborg

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  Lord of the Rings Terminator 1,2 Heat No Country for Old Men The Dark Knight The Good, the Bad and the ugly Once Upon a Time in the west Aliens Fight Club m.f
 • Filmer jag vill se
  Många.
 • Favoritmusik
  Iron Maiden, John Mayer, SRV
 1. Ah, tyckte inte vidare mycket om The Girl With The Dragon Tattoo. Bland det svagare Fincher gjort. Fick inte alls samma känsla och flyt som originalet. Satt och störde mig en del på alla svenska brytningar också, fanns ingen mening att det skulle pratas på det sättet. Gillade heller inte Mara alls lika mycket som Noomi, tycker hon inte fick till det helt. På den positiva sidan var att den var jäkligt snyggt filmad och musiken var riktigt bra. Förtexterna också, fantastiskt.
 2. 01. Moneyball (4+/5) 02. Drive (4+/5) 03. A Separation (4+/5) 04. Tinker,Tailor, Soldier, Spy (4+/5) 05. Hanna (4/5) 06. Martha, Marcy, May, Marlene (4/5) 07. Margin Call (4/5) 08. Midnight In Paris (4/5) 09. Win Win (4/5) 10. Harry Potter and the Deathly Hallows part II (4/5)
 3. Cooper

  Tv-serien du just sett

  Drog igenom sjätte säsongen på How I met your Mother nyligen. Serien fortsätter på samma spår som tidigare och kommer absolut ingenstans. Hyfsat rolig var den iaf och Barney är alltid skön Har även börjat kolla på Community. Sett de första åtta avsnitten och hittills har det varit kanon.
 4. Var och såg The Tree of Life tidigare idag. Gick inte alls hem hos mig. Vacker var den, det började kanon och Pitt gjorde väldigt bra ifrån sig, men det saknade narrativet gjorde fort att det blev ointressant. Nej, ett vackert bildspel kan bara ta en film så långt.
 5. Cooper

  Oscarsgalan 2011

  Här är mina favoriter och "vinnare" från 2010: Bästa film: The Social Network, Svinaglängorna, Inception, Shutter Island, Hämnden, Biutiful, The Town, Black Swan, Another Year, True Grit Bästa regissör: David Fincher för The Social Network, Christopher Nolan för Inception, Ben Affleck för The Town, Joel & Ethan Coen för True Grit, Martin Scorsese för Shutter Island Bästa skådespelare: Javier Bardem i Biutiful, Ryan Gosling i Blue Valentine, James Franco i 127 Hours, Jesse Eisenberg i The Social Network, Colin Firth i The King's Speech Bästa skådespelerska: Hailee Steinfeld
 6. Cooper

  Fotbollslag?

  Det är ju dock inte tur på samma sätt. Men i det skedet var ju matchen ändå redan avgjord, mer eller mindre.
 7. Cooper

  Fotbollslag?

  Ja, lite roligt är det ju med Chelsea och domare när de möter United. Men första var som sagt riktigt bra och Chelsea ryckte upp sig rejält i andra, visst förtjänade de en poäng, synd bara att domaren bestämt sig för att de skulle vinna. Pinsamt inkonsenkvent dömning.
 8. Cooper

  Oscarsgalan 2011

  The Social Network 5/5 Inception 5/5 The Town +4/5 Biutiful +4/5 The King's Speech 4/5 Black Swan 4/5 True Grit 4/5 Blue Valentine 4/5 The Fighter 4/5 The Kids Are All Right -4/5 Rabbit Hole -4/5 127 Hours 3/5 Winter's Bone 3/5 Animal Kingdom 3/5 Kvar att se: Toy Story 3 och Another Year.
 9. Nit89ram: Visst, jag håller med om att det hade kunnat bli ofrivilligt komiskt om de haft en mindre rutinerad skådespelare - och Firth lyckas verkligen göra det på ett återhållsamt och nyanserat sätt. Och jag menade väl egentligen inte att Firths faktiska prestation var jätteshowig, mer att rollen som den är skriven är mer showig än de andra. Sen kan jag ju förstå att man inte får samma "wow"-känsla av Rush' prestation då han spelar en del liknande karaktärer tidigare. Men egentligen gör ju inte det att skådespelet som sådant blir sämre.
 10. Nit89ram: Angående det där med att Rush och Bonham-Carter inte ger lika mycket "wow"-känsla som Firth så har ju det att göra med att Firths roll är mycket showigare. Bonham-Carter har ju dessutom knappt något att arbeta med. Personligen tyckte jag att Rush, med sin otroliga tajming och karisma, gjorde filmens bästa prestation. Firth imponerade stort också, men tyckte att han var bättre förra året i "A Single Man". Hur som helst gillade jag filmen bra mycket bättre än dig: tyckte det var en fänglsande och berörande historia och samtidigt en av årets roligaste filmer. Lägg till kanske årets bäst
 11. Cooper

  Oscarsgalan 2011

  Men en animerad film ska ju knappast ignoreras som en film bara för den är animerad, eller? Visst kan jag tycka det är konstigt att den är nominerad i båda kategorierna men den skall ju definitivt inte ignoreras i Bästa Film-kategorin bara för att den är animerad. Snarare så att de kan ge dens plats i den andra kategorin till någon annan film. Jag förstår hur du menar, men det har väl att göra med att filmerna i Bästa Film-kategorin måste vara släppta i USA under året. Och däri ligger problemet - de allra flesta som får nomineringar i bästa utländska film är ju inte det så därför kan
 12. Cooper

  Oscarsgalan 2011

  Det tycker jag då inte. The Kids are All Right är ju knappast en film som dom nominerat bara för att man vill ha en film från varje genre. Det är helt enkelt en bra film som har blivit uppmärksammad, inget konstigt med det. Varför försvinner vitsen med det priset? Det är väl fortfarande den bästa animerade filmen även om den också är en av de bästa filmerna? De skall ju trots allt belöna och uppmärksamma de bästa filmerna, varför måste allting vara så oförutsägbart? Bästa utländska film-kategorin är väl inte riktigt likadan, dock. Där nominerar de ofta filmer som än inte gått up
 13. Cooper

  Oscarsgalan 2011

  Personligen gillar jag att det är 10 nomineringar. Det är såå roligt att se smala kvalitetsfilmer som Winter's Bone och The Kids are All Right få en nominering i Bästa Film. Annars blir det ju bara förutsägbart tråkigt med alla bait-filmer som The Fighter, The King's Speech, Black Swan och True Grit. Nej, det är underbart med lite variation. Och vad är det för fel med att en animerad film kan få en Bästa Film nominering? Det är väl fortfarande en film? Är det en av de 10 bästa filmerna från året förtjänar den ju en Bästa Film nominering.
 14. Roligt! Själv ska jag se The King's Speech på söndag. Får se om det blir några ytterliga filmer under nästa vecka.
 15. Czechflash: Kul att du gillade Hämnden såpass mycket. Jag tycker personligen att det är en av årets bästa filmer. Mycket engagerande och gripande och väldigt välspelat, Persbrandt är fantastisk. Håller med om att musiken och kanske framförallt fotot är kanonbra. Första filmen jag såg av Bier och hon imponerar stort.
×
×
 • Create New...