Jump to content

Stonewald

Medlem +
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stonewald

 • Rank
  Cineast
 • Birthday 05/06/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 • Favoritfilmer
  För många för att ta upp här
 1. Stonewald

  300

  Hade nog föredragit en lite mindre vissuell upplevelse och en lite mer historisk anknytning. är ju trots allt en historisk händelse. och tycker det känns fel att man gör den efter en grafisk novell då. vill inte ha en serietidningsfilm här
 2. Japp han ska tydligen ta hand om filmatiseringen av Alice Sebolds Flickan från ovan och inspelningen ska starta i början av 2007. det enda vi kan hoppas på är att han inte har kommit så långt med förberdelserna så han kan skjuta på detta projektet. Inte så troligt dock. annars ligger nog Bilbo högt på hans prioriteringslista. Given kassasucce som den är.
 3. Läste detta på bloggar.se och tänkte att jag lägger in det här eftersom det inte verkar vara så mycket aktivitet på LOTR-delen. "MGM slår på den stora trumman och utannonserar ett antal titlar på deras kommande filmer de närmaste åren. Titlarna är Terminator 4, The Thomas Crown Affair 2 och The Hobbit. Att Terminator 4 skulle göras är väl ingen större överraskning. En uppföljare på remaken av The Thomas Crown Affair, som jag tyckte var ganska trevlig, kommer även denna gång att innehålla Pierce Brosnan. Den stora, glada, nyheten är att Tolkiens Bilbo även ska produceras för den stora vita duken. En projekt som har legat i stiltje ganska länge pga rättighetsproblem. Det är MGM som har ägt rättigheterna till att göra film av boken och de kommer nu att göra en samproduktion tillsammans med New Line som gjorde LOTR-trilogin. MGM går även med förhoppningar att Peter Jackson ska medverka i produktionen. Peter har tidigare sagt att han vore väldigt intresserad av att få regissera The Hobbit om bara rättigheterna löste sig. Är det någon som ringer Peter och berättar detta? Visst vore det väl kul om Peter gjorde detta? Då får vi en 3,5 timmes film (som senare kommer att släppas i förlängd version) och ca 11 st dvd-utgåvor. Dags att inhandla en ny Billy-bokhylla alltså." Hoppet lever kvar...
 4. Håller med. läs böckerna. där verkar allt mer logiskt. Det här med örnarna beror ju också på att de trots allt är djur. Ondskan är så stark inne i mordor att man inte kan tvinga ett djur in dit. Vad gäller saruman och snöraset tycker jag också det är lite löjligt. Men i boken ver det Berget själv som ordnade snöraset, eftersom det anade ringens ondska. Saruman hade inte med det att göra.
 5. Har svårt att tänka mig att arnold skulle göra den filmrollen igen. Han har ju en del annat att stå i nu. Dessutom verkar han inte vara i toppform precis.
 6. Stonewald

  Tippa Oscarsgalan

  Bästa film Brokeback Mountain Bästa manliga huvudroll Heath Ledger - Brokeback Mountain Bästa manliga biroll Paul Giamatti - CINDERELLA MAN Bästa kvinnliga huvudroll Felicity Huffman - Transamerica Bästa kvinnliga biroll Rachel Weisz - The Constant Gardener Animerade långfilm Tim Burtons Corpse Bride Scenografi King Kong Foto Brokeback Mountain Kostym CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY Regi Crash Dokumentär (långfilm) Pingvinresan (MARCH OF THE PENGUINS) Filmklippning Crash Utländska film La Bestia nel cuore (DON’T TELL) - (Italien) Makeup Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet Originalmusik München Originalsång “Travelin’ Thru” - Transamerica Ljud (editing) Världarnas krig (War of the worlds) Ljud (mixing) King Kong Specialeffekter King Kong Bästa manus baserad på förlaga A history of violence Bästa originalmanus Good night, and good luck
 7. Bra då är vi överens då. Vänner regerar och Sienfeld suger. Och alla som inte tycker det är torrbollar...
 8. Stonewald

  Lost

  Jean-Jacques Rousseau var en stor filosof och tänkare. Liksom John Locke
 9. Ok så du hade redan skrivit det. Blev lite förvånad efter att först ha läst artikeln om återföreningen och sedan, när jag skulle titta på vänner igår, sa presentatören att allt bara var rykten och att vänner inte kommer att återförenas. Vet inte om jag blir glad eller ledsen. Är ju alltid kul med mer vänner avsnitt, men samtidigt så känns det som de fick ett sådant definitvit slut förut. Kanske är bäst att låta det vara så. Dessutom börjar de bli en aning för gamla för det här nu. Hur kul är det att följa dem när de gift sig och flyttat iväg till andra ställen etc? Nej det kanske är bäst så här. Att rykten florerar hör till. Det är ju trots allt tidernas största och bästa komediserie. (Trots vad torrbollar som Ingoman m fl säger) Vad gäller spinoffserie hoppas jag verkligen inte det. Synd att Joey gjordes, och fler behövs verkligen inte. Okej Joey kan vara rätt kul och jag brukar titta på det men man får helt enkelt försöka glömma bort att det är samma Joey som i vänner.
 10. Stonewald

  Don Rosa

  Don Rosa??? Hmm orka bry. Lästa iofs Kalle Anka när jag var liten men... ja ja Okej jag vet totalt onödigt inlägg men det är reklam på tv. Intressant inlägg Ingo. Varför svarade du på just det stycket när hela tråden handlar om Don Rosa?
 11. Hehe får nog ta mig en titt på dem. Har i ärlighetens namn aldrig sett en riktig olsenbandet film, utan bara olsenbandet jr, vilket inte var någon höjdare men trots allt bättre än lilla jönssonligan. Hur som helst har jag växt upp med Jönssonliganfilmerna och jag tror det blir svårt att konkurrera med dem.
 12. Stonewald

  The O.C.

  Nej Ben McKenzie eller...eh...Jag menar Amanda Righetti
 13. Jag vet det är väldigt kul. Här är väl inte fullt sådana problem, för vi har lite annat klimat och brukar faktiskt ha en del snö. I skåne däremot verkar det som om det är helt otänkbart att ha dubbdäck på bilen. De kör runt med sina mudd and snow istället och det är ärligt talat ren skit på snöig väg. Men så står de längs vägkanterna efter första snöfallet och är lika förvånade varje gång. Samtigt är det en meter snö uppe i norrland och därifrån hör man inte ett skit. Får väl ta skot'n å handla. éowyn som sagt jag har inget emot danmark, men pratar grötigt det gör de. Morsan har inga problem att förstå dem och jag blir lika irriterad på det varje gång. Själv hänger jag inte med alls. Det finns ju ingen avskiljning på orden och allt blir bara en enda gröt. Jag citerar Sméns baglomma angående att vara dansk istället: Vi hade haft Kim Larsen som national idol istället för Christer Sjögren en tönt jag inte tål. Ingoman säg bara till när din kompis ska börja så kan vi hjälpa till från andra hållet...
×
×
 • Create New...