Jump to content

RJC

Medlem +
  • Antal inlägg

    18
  • Blev medlem

  • Senaste besök

Allt som skrivits av RJC

  1. Jag skulle våga påstå att både Takeshi Kitano och Meiko Kaji skulle kunna ge Clintan en match i hårdhet, men jag gillar Clintan med. Min topp 5: 1. Yûko Miyamura är och kommer nog alltid vara solklar etta. Mycket för att hon bara har gjort en spelfilmsroll i hela sitt liv och det är med säkerhet ingen som kommer att toppa den prestationen. Här pratar vi total perfektion, det hade inte gått att göra bättre. Hon är och förblir lite mystisk på något vis. För de som inte vet så talar jag om Training video girl i Battle Royale. Även i Neon Genesis Evangelion gör hon en formidabel insats och troligtvis också i allt annat hon medverkat i. 2. Chiaki Kuraiyama. När jag såg trailern till Kill Bill var jag helt förbluffad, när jag sedan såg filmen var jag ännu mer förbluffad. Nu 7 sedda filmer och jag är fortfarande lika imponerad. 3. Meiko Kaji. Hon är lite som Clintan, kan i princip bara spela tystlåten tuffing, men fan så bra hon gör det och fan så vacker hon är. 4. Johnny Depp. Han är ju verkligen lika lysande varje gång. Framförallt i Fear and Loathing in Las Vegas. 5. Mun Geun-Yeong. Väldigt övertygande skådespel i kombination med perfekt utseénde.
  2. Såg om den nu och det stämmer att hon inte hade skutit något levande ännu. När hon får pistolen av gubben så frågar han om hon har någonstans som hon kan öva, det är då hon köper hunden och åker iväg ut i skogen och sjuter den, men jag tycker fortfarande att det är grymt konstigt att inte hennes unge säger något.
  3. RJC

    Vem versus vem?

    Azumi hade vunnit lätt, hon möter ju de mest overkliga motståndare och vinner ändå. En intressant match hade det blivit iaf. Några som jag hade velat se: Gogo Yubari vs. Ami Hyuga (The Machine Girl) Gogo Yubari vs. The Black Knight (Holy Grale) Gogo Yubari vs. The Knights who say NI! (Holy Grale) Gogo Yubari vs. Yuki Kashima (Lady Snowblood) Gogo Yubari vs. Training video girl (Battle Royale) i gyttjebrottning Rematch: Gogo Yubari vs. Black Mamba
  4. RJC

    Taiwanesisk film

    Såg precis en trailer till en taiwanesisk film som verkade riktigt intressant. Spider Lilies, ett lesbiskt romantiskt drama. Tog och beställde filmen direkt. Är det någon som sett den?
  5. En del av dom var lite väl stereotypa men samtidigt tråkiga på något konstigt sätt. Tänker t.ex på flera utav de olika maffiasnubbarna och han irländarnas kompis.
  6. Så kan det nog vara. Jag ska kolla upp om hon hade skutit någon innan eller inte. Återkommer.
  7. Väldigt bra smak måste jag säga, förutom Sagan om ringen då. Sen är det några som jag inte har sett. Om jag själv ska göra en lista: Action: Kill Bill Vol. 1 Drama: Battle Royale Komedi: Monty Python and the Holy Grail Sci-fi: Aliens - återkomsten Thriller: Training Day Lägger till tre viktiga genrer: Skräck: Ringu (hela trilogin egentligen) Pinku violence: Female Prisoner #701: Scorpion Pinku eiga: Go, Go Second Time Virgin
  8. Lånar tråden och ställer frågan, varför sköt Geum-ja hundvalpen? Och varför tyckte ungen att det var helt normalt beteénde? Även om koreaner troligtvis värderar hundar lite annorlunda än vad vi gör så finner jag ingen som helst logik i den handlingen.
  9. RJC

    Taiwanesisk film

    The Wayward Cloud av nyss nämnda Tsai Ming-liang är en av de bästa filmer jag sett. Den är sista delen i en trilogi, de två tidigare filmerna är nog också mycket sevärda. Jag har The Skywalk is Gone hemma men jag ska vänta med att se den tills jag har beställt Vad är klockan i paris? Vad gäller The Wayward Cloud så är fotot närmast identiskt med stilen i Roy Anderssons filmer, Sånger från andra våningen och Du levande, alltså helt fantastiskt eller världsklass om man så vill. Det fantastiska fotot kombineras med massvis av underbara sexscener. Sumomo Yozakura gör en lysande skådespelarinsats trots att hon inte har en enda replik i hela filmen. Kort sagt, The Wayward Cloud rekomenderas varmt om man är sugen på en taiwanesisk film.
  10. RJC

    Tips på tonårsfilmer?

    Linda Linda Linda Kanske kan vara nåt? Jag har inte sett den själv ännu men jag är allt bra sugen.
  11. No Country for Old Men är den enda filmen som jag har sett från den där listan, men den är ju från 2007. Barnhemmet är väl den enda som jag är sugen på att se, men den är väl också från 2007 om jag inte missminner mig? Det jag frågar mig är, vars är The Machine Girl, Rambo IV, Gosa och Tokyo Gore Police på den där listan? En annan film från 2008 som jag tror starkt på är Kids, men den verkar vara omöjlig för oss svenskar att få tag på än så länge. Varg har jag hemma så den ska också averkas senare men det kan nog vara lite hur som helst med den, jag har inga jättestora förhoppningar på den iaf.
  12. RJC

    Twilight - ingen Oscars

    Nu spekulerar jag hej vilt. Har inte sett filmen och kommer inte att göra det heller, men kan det ha att göra med att det inte sitter så många 14 åriga tjejer i oscarsjuryn? Mer intressant statistik: Females under 18 4,168 8.0 http://www.imdb.com/title/tt1099212/ratings
  13. Female Prisoner #701: Scorpion Battle Royale Kill Bill: Vol. 1 Ringu Jägarna A Clockwork Orange Kill Bill: Vol. 2 Monty Python and the Holy Grail Hana-bi Oyayubihime (1999) om man får ta mini-serier?
  14. Tragiskt med så mycket kommande skit. uppföljande superhjältar, remakes..tvspelsfilmer... Ja men Tekken ser jag fram emot iaf. Det är nog den film som jag ser fram emot mest av alla kommande filmer, till och med mer än Inglorious Basterds, Sin City 2 och Boondock Saints 2. Dels för att jag faktiskt gillar finghtingspelsfilmer (undantaget Dead or Alive, den sög) men mest för att min favvoskådis Chiaki Kuriyama är med i den.
  15. Boondock Saints behöver verkligen en uppföljare, det var ju inget avslut i första filmen. Hoppas bara att musiken och karaktärerna är bättre i 2:an.
  16. RJC

    Killar kolla hit

    Mun Geun-yeong Min avatar. Yûko Miyamura Chiaki Kuriyama Kim Yu-mi Meiko Kaji
  17. Ja precis. Japansk sexplotation skulle man väl kunna kalla det. http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_film
  18. Tjena. Jag är en filmintresserad kille från nordligaste norrland som har hittat till erat trevliga forum. För tillfället är jag ganska insnöad på pinku och asiatisk skräck.
×
×
  • Skapa nytt...