Jump to content

Vinterriket

Medlem +
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vinterriket

 • Rank
  Medlem

Previous Fields

 • Kön
  Kille
 1. Hhmmpff.. Denna listan kan bli korrigerad flera gånger om så och jag skriver dem int i någon speciell kronologisk ordning jag heller.. Pulp Fiction North by northwest Sagan om ringen ( trilogin ) Gudfadern Hets Donnie darko Fåglarna Night of the living dead (var bara tvungen alltså) Hemsöborna Rambo First blood Har redan kommit på typ 4 till som borde stå med men det får vänta.. Kommer en ny lista vid senare tillfälle.
 2. Gillar Suicide Club:s soundtrack - Dead Shine all night long Rommer inte direkt på ngt annat.. Gudfadrns soundtrack är rätt bra dem med fast dem känner alla redan till ju ^^
 3. Du skrämmer mig. Du är inte ensam
 4. Aldrig hört talas om Blue Light, men om du skulle kunna skriva om den kanske jag skulle se den. Heter den förresten Ao no hono-o (The Blue Light) och är från 2003 ? Helt riktigt så heter den! Okej ska försöka slänga upp en kort beskrivning då Nu minns jag inte vad dem hette för det var nåt år sedan jag såg den men huvudpersonen lever tillsammans med sin syster och sin moder. Hans pappa är död eller försvunnen ( minns inte ). Så nu har mamman skaffat sig en ny man som jämt dricker alkohol och misshandlar henne ( tror dem blir tillsammans för att han bidrar till ekonomiskt stöd ). I va
 5. Jag är för att ladda ner filmer ! När jag köoer en film vill jag inte "hoppas på" att den ska vara bra, utan istället laddar jag hellre ner den först och köper dem som jag tycker är bra. Jag kan säga att jag hade inte köpt såhär många filmer om jag inet haft tillgången att ladda ner dem först. Filmindustrin känar på det ! ( iaf i mitt fall ).
 6. Jag tyckte den var ganska tråkig faktiskt... Lite åt det sadistiska hållet kan man säga ja.. Inget jag öppnade ögonen för precis. Ser hellre på zombie 90 än denna filmen !
 7. Vinterriket

  Hejsan_Alla!

  [color=#CC33CC][b][u][i]HÄR FÅR MAN KLADDA!?[/i][/u][/b][/color]
 8. Jag tror att väldigt många gillar dessa filmerna eftersom det ligger i våra gener från vikingatiden. Det är ju faktiskt en film som liknar den kulturen och jag tror att många gillar den också "omedvetet"
 9. Vinterriket

  KOMEDI

  Haha Ja... brist på intresse? Välj något annat att studera då.. www.google.se <-- wikipedia <- komedi (?)
 10. Jepp, jag har Åke Ohlmarks utgåva på alla tre böckerna. Har inte sett de andra. Fast dem kommer jag nog aldrig läsa heller. Finns så mycket annat bra ju
 11. Tja, när jag orkar tänkte jag göre en liten recension om "Blue Light".
 12. Blir lite förvånad ! Är det bara jag som sett "Blue light" ? Den är iaf sjukt bra. Gå gärna in på film och recensera era asiatiska filmer där ^^.
 13. ¤Lyfter på kjolen¤ Vad säger ni grabbar? Ska vi äta ett härligt kastaniebröd tillsammans? Grr..
 14. Vinterriket

  Musik

  Darkthrone, Emperor, Windir, Vinterriket, Burzum, Graveland, Wongraven, Nebelkorona, Kraftwerk samt mycket mer...
×
×
 • Create New...