Jump to content

Världens sämsta film


Recommended Posts

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Är man intresserad kan jag rekommendera Tim Burtons dramakomedi "Ed Wood" om regissören med samma namn. Ed Wood ligger bakom många "tvivelaktiga" produktioner, kanske mest känd är just "Plan 9 from Outer Space". Jag vet inte hur trogen filmen är Ed Woods riktiga liv, men en skön komedi är det i vilket fall som helst.

 

Om jag inte missminner mig visade SVT "Plan 9 from Outer Space" för bara något år sedan. "Ed Wood" finns att hyra i välsorterade videobutiker. Kolla upp regissören Ed Wood här, filmen "Ed Wood" här och "Plan 9 from Outer Space" här.

 

Den sämsta film jag själv sett i filmväg är förmodligen "Manos, the Hands of Fate". Måste dock påpeka att nyproduktionen "The Tuxedo" inte landar långt därifrån. Riktigt skräp. :lol:

Link to post
Share on other sites

världens dåligaste film ska inte vara det minsta underhållande.

Något i stil med "huset som gud glömde"... men pratar vi filmer som kan få en av flina för att de är så dåliga men ändå vara rejält dåliga, då skulle jag säga bla. Boogeyman.

Link to post
Share on other sites

Om ni vill ha dåliga filmer kan jag skriva en hel sida med exempel.

 

En sak att tänka på är att det går kanske 1000 skitfilmer på varje bra film. De sämsta filmerna kommer inte till Sverige och släpps väl knappt i staterna.

 

Det är något att fundera på!

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
  • Filmstar
E det ingen som har sett Nemesis.

En segare och tråkigare och mer sämre gjord film får man leta länge efter..

Du menar Star Trek Nemesis? Nja, det var väl ingen höjdare men jag tyckte ändå den nådde upp till 3-/5. Kan bero på att jag alltid älskat Star Trek, så jag har svårt att såga den. Tycker att Patrick Stewart är sevärd också.

 

Nu är jag dock beredd att för första gången såga nåt som har med Star Trek att göra. Det är den nya TV-serien Enterprise. Tidigare Star Trek-serier har alltid haft en skön känsla, i originalseriens anda, även om Voyager blev alldeles för smetig med fokus på larviga kärlekshistorier mot slutet. Den nya Enterprise tycker jag är genomusel, smetig och larvig, med fokus på ointressanta personer i besättningen, och med en okarismatisk kapten. För er som kan er Star Trek så är ju vulcans såna som trycker ner sina känslor och istället litar till logiken. Däremot har de i tidigare serier (Spock, Tuvok) haft en torr (och rätt rolig) humor. Den vulcan som är med i Enterprise har inte nån humor överhuvudtaget. Hon är en själlös robot som är helt ointressant. Blä. Lägg ner säger jag.

 

Oj då, det blev en liten utläggning. Har legat och grott ett tag. Behövde tydligen komma ut. :P

Link to post
Share on other sites
  • Filmstar
Jag tror inte hawa!i menar star trek utan en film som bara heter nemesis som är extremt dåligt gjord och hur lång tråkig som helst

Aha, OK. Då är den väl den här Nemesis då. Den har jag inte sett (och behöver väl inte göra det heller :P).

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...